Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Sporcuları ,Okul Müdürü Kadri Alay ve Beden Eğitimi öğretmeni Şevket Gürdal ile  birlikte Belediye Başkanı Muhammet Balta  ve Mili Eğitim Müdürü Samim Aksoy’u ziyaret ederek sportif başarılarını paylaştılar.



Trabzon il genelinde okul sporlarında çeşitli branşlarda derece alan Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi öğrencileri elde ettikleri başarıların ardından kendilerine destek olan Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürüne nezaket ziyaretinde bulunarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Muhammet Balta :” Başarılınız övgüye değer. Bu okulun bir mezunu olarak sizinle ayrıca gurur duydum. Mezun olduğunuzda aklınızda bu yarışmalar bu dereceler kalacak. Bana “ lise ‘den ne hatırlarsın” diye sorsalar folklor ekibi ile yaptığım gezi ve katıldığım yarışmaları en çok hatırladığımı söylerim. Belediye olarak Vakfıkebir adına yapılacak her şey için taşın altına elimizi koyarız. Yeter ki bu ilçeye büyük-küçük kim bir artı kazandırmışsa onun yanında olmuşuzdur,olacağız da . Geleceğimiz sizlersiniz .” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy:” Okullarımızın başarılarını takip ediyoruz. Ancak böyle toplu ziyaretlerde öğrencileri de tek tek tebrik etmek güzel bir duygu. Sizi gördükçe öğrencilik yıllarımızı hatırlıyorum. Bizim böyle imkanlarımız yoktu. Yıllarca amatör futbol oynadım. Topa vuruşu bile kendi kendimize öğrendik. Keşke bugünkü imkanlarımız olsaydı diye düşündüğüm zamanlar oluyor. Şanslısınız bunu bilin. Aldığınız başarılar Vakfıkebir Milli Eğitimi adına gururdur. Masa tenisinde finale çıkan iki ekibin de Vakfıkebir okullarından olması ayrı bir övünç kaynağı olmuştur. Ekibinizi tebrik ediyor, nazik düşünceleri için okul müdürünüzü ve Beden Eğitimi öğretmenlerinizi de ayrıca tebrik ederim.” dedi.
Okul Müdürü Kadri Alay:” Spor yarışmalarda okulumuza destek veren Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy’u makamlarında ziyaret ederek onlarla başarılarımızı paylaşmak, öğrencilerimize, kazandıkları başarıların takip edildiğini ve herkesin bu başarılarından gurur duyduğunu göstermek istedik. İş yoğunlukları olmasına rağmen bizi kabul ettikleri için Belediye Başkanımız Muhammet Balta ve Milli Eğitim Müdürümüz Samim Aksoy’a okulum adına teşekkür ederim.” dedi
Ziyarete katılan sporcular ve başarıları:
Karete –Kumite dalında :
Ertan Baran Hindistan kilosunda il birincisi, Trabzon’u temsilen bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
Masa Tenisi Takımı:
Ardacan BİNAN-Alper AKGÜNDÜZ ve Tolga GÜNAYDIN  Trabzon il ikincisi.

Bilek Güreşi : Kübra BIYIKLI –Sağ  ve  Sol Kol il birincisi
Berk KARA  -Sağ Kol il birincisi
Sibel BİRİNCİ-Sağ ve sol kol il birincisi
Ebru BEKÇİ- Sağ ve sol kol il birincisi
Satranç:
Egemen BOZ   -Trabzon Büyükşehir Belediyesi Uluslararası 24 Şubat Satranç Turnuvası ikincilik