Vakfıkebir Glidalilar Taraftarlar Derneği, siyasi partilerin Vakfıkebir ilçe başkanlarını ziyaret ederek adlarına yazılı olan Trabzonspor formalarını takdim ettiler.

Glidalilar Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Gürdal, beraberinde Başkan Yardımcı Ali Çolak ve Sekreter Faruk Kılıç ile birlikte siyasi parti ilçe başkanlarından AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli’yi ziyaret ederek adlarının yazılı olduğu Trabzonspor formalarını takdim ettiler.

İlçe başkanları yaptıkları ortak açıklamada, Glidalılar Taraftarlar Dernek Başkanı Sayın Gürdal ve yöneticileri bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Glidalılar Taraftarlar Deneği adına açıklamalarda bulunan Başkan İlhan Gürdal, amacımız tüm Trabzonluların ortak paydası olan Trabzonspor’un taraftar kazanması ve sesimizin daha fazla duyurulması için yaptığımız bir çalışmanın örneğidir bu. Bu anlamda herkesin ortak paydası olan Trabzonspor çatısı altında ilçemizdeki birlik ve beraberliğin armasını temin etmek istiyoruz. Bundan sonrada Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda hareket edip sürekli taraftar kazanma çabasında olacağız. Ayrıca bizi izlemeye devam edin ricasında bulundu.