Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü Covid-19 kapsamında yeni normalleşme sürecinde gençlik merkezinde düzenlemeler yaparak hizmete hazırlandı.



Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil yeni normalleşme süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi. Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak Covid19 kapsamında yeni normalleşme sürecinde gençlik merkezimizi düzenledik. Dersliklerimiz ve sosyal alanlarımızı dezenfekte edip bireysel kullanıma uygun hale getirdik. Yeni normalleşme sürecinde gençlerimizin gençlik merkezine maske takarak gelmeleri, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaları önem arz etmektedir.
“GÜÇLÜ BİR GERİ DÖNÜŞE HAZIRLANDIK”
Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak pandemi sonrasına yeni normalleşme ve kontrollü sosyal hayata hazır olduklarını söyleyen İlçe Müdürü Yunus Ali Civil, “1 Haziran 2020 tarihi itibariyle tüm tesislerimiz, pandemi olmamış gibi tüm vatandaşlarımıza hizmet verebilecek şekilde hazırlandı. Pandemi sürecinde kapalı olan tesislerimizin tüm dezenfekte işlemlerini yaptık.  Moral ve motivasyonumuzu yüksek tutalım. İlçe genelinde ertelediğimiz organizasyonlara, Vakfıkebir olarak güçlü bir geri dönüş yapacağımıza inanıyoruz. Korona virüs salgını nedeniyle 2 aydan fazla bir süredir kapalı olan Gençlik Merkezimizde normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte 81 ilde olduğu gibi İlçemizde de faaliyetlerimize yeniden başlıyoruz. Ayrıca Online eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bizleri Online eğitim sistemi üzerinden de takip edebilirsiniz. Vakfıkebir İlçesinde yer alan Gençlik Merkezi yeniden gençlerin ilgi odağı olacak. Gençler, Vakfıkebir Gençlik Merkezine gelerek farklı branşlarda sosyal mesafe kuralına uyarak eğitimlerini alacaklar. Yaz döneminde bir sıkıntı çıkmadan inşallah gençlerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz dedi.”