Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Gönüllü Liderleri öncülüğünde Aralık ayının ‘Gönüllülük Hareketi’ olarak seçilen, Beşikdüzü Gürhan Yardım İlköğretim Okulu öğrencilerinin gönüllerine dokundular. Gönüllülerle birlikte yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı ve daha birçok eğlenceli etkinlik gerçekleştirildi.

"ANAMI, AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA VAKFIKEBİR’İMİZİ ASLA İHMAL ETMEDİM" "ANAMI, AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA VAKFIKEBİR’İMİZİ ASLA İHMAL ETMEDİM"

MÜDÜR CİVİL; “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Beşikdüzü Gürhan Yardım İlköğretim Okulunda yapılan etkinliklerin ardından bir açıklama yapan Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil şunları kaydetti. “Bilindiği gibi, Bakanlığımız tarafından ‘Gönüllülük Hareketi’ olarak organize edilen etkinlikler kapsamında her ay, ‘Ayın Gönüllülük Hareketi’ etkinliği yapmaya gayret gösteriyoruz. Haziran ayının hareketi olarak Beşikdüzü Gürhan Yardım İlköğretim okulunda öğrencilerimizle buluştuk. Ayrıca gençlik gönüllü liderlerimizin düzenlediği etkinlikler ile çocuklarımızın mutluluklarına tanık olduk. Onların yüzlerinde bir parça gülümsemeye sebep olmanın mutluluğu birçok şeye bedel. Çocuklarımızın ve gençlerimizin insani yardımdan önce, milli değerlere bağlı, çevreye ve tabiata saygılı, girişimci ruha sahip, toplumsal hayata aktif bir şekilde katılan ve temel hak ve hürriyetlerini de etkin bir şekilde kullanan uluslararası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede güçlü şekilde yetişmelerini sağlamak, Bakanlığımızın ve Gençlik Merkezlerimizin en büyük hedeflerindendir. Bu sebeple, her geçen gün yeni gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımızla el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, özellikle dezavantajlı bölgelerde hayat mücadelesi veren gençlerimizin yanlarında olmaya, onların potansiyellerini ortaya koymalarına yardımcı olmaya devam edeceğiz dedi.”