Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla kurulan gençlik kampları kayıtlarının başladığını belirtti.



Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil yaptığı açıklamada, “Gençlik ve spor Bakanlığımızın hey yıl düzenlemiş olduğu gençlik kamları başlıyor. Bu yıl Covit 19 pandemisi sebebiyle kamplar sadece kendi il sınırlarımız içinde olacak. Trabzon İli Düzköy İlçesinde Bulunan bakanlığımıza ait Trabzon Doğu Karadeniz Gençlik Kampını bu yıl sadece Trabzonda yaşayan gençlerimize açılacak. Kampımız yeni normalleşme sürecine uygun hale gerilmiş olup kullanıma açılmıştır. ‘BİR KARDEŞLİK İKLİMDE’ sloganıyla yola çıktığımız Trabzon Doğu Karadeniz Gençlik Kampı gençlerimizi bekliyor.”
“İLK OLARAK ERKEKLER KAMPI DÜZENLENECEK”
İlk kampımız 29 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olup 18-22 yaş (2002-2001-2000-1999-1998 doğumlular) erkek kategorisinde başvurular alınmaktadır.
“İKİNCİ OLARAK KIZLAR KAMPI DÜZENLENECEK”
İkinci Kampımız 13-16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 18-22 yaş kız kategorisinde yapılacak kamp için başvurular alınmaktadır. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için gençlik merkezlerinden yapılacak. Detaylı bilgi için gençlerimizi gençlik merkezine bekliyoruz dediler. Kamp doğa kampı olduğu için yılın her döneminde hava oldukça serindir. Dolayısıyla kampa gelirken kampçılar yanlarında kalın giysilerini de (kazak, mont, eşofman vs.) getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca temizlik malzemelerini de beraberinde getireceklerdir.