10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçemizdeki bazı kuruluşlar, siyasi partiler, Sivil Toplum Kuruluşları Gazetemizi ziyaret ederek, Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik ettiler. Ayrıca çiçek göndererek ve mesaj yayınlayarak da günümüzü kutladılar.



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Belediye Başkanımız Muhammet Balta başta olmak üzere Esnaf Odası Başkanımız Kadem Sağlam, İlçe Müftülüğü, Gençlik Merkezi, AK Parti İlçe Teşkilatı bizzat gazetemize gelerek bizleri onure etmişlerdir. Ayrıca çiçek göndererek, mesaj atarak ve sosyal ortamdan mesaj yayınlayarak günümüzü kutlayıp bize değer katan tüm dostlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Hayat bizlere değer verenlerle daha güzel.



“BASIN, HALKIN SESİDİR, SUSTURULAMAZ”
Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu; "Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde,  doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Basın Halkın Sesidir, Susturulamaz. Kutsal meslekler arasında yer alan gazetecilik mesleğini icra etmekteyiz. Zor şartlar altında, gece gündüz demeden görevimizi yapmanın onuru ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi.