Fevziye İlkokulu/ Ortaokulu öğrencilerinden bir grup öğrenci, yeni kütüphanelerine kitap kazandırmak amacıyla hazırladıkları projeyi Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile paylaştılar.



Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Fevziye İlkokulu/ Ortaokulu öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci, Vakfıkebirli iş adamı, Latifoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Vakfıkebir Belediye Meclis Üyesi Davut Sağlam tarafından okullarına kazandırılan yeni kütüphaneye daha fazla kitap alabilmek amacıyla hazırladıkları projeyi Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile paylaştılar.
BALTA: “BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”
Yeni kütüphanelerine güncel kitaplar alabilmek için öğrenciler tarafından yapılan kitap ayraç projesinin tanıtımı sırasında duygulu anlar yaşayan Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Burası benim de öğrenim gördüğüm ve ilk göz ağrım olan bir eğitim kurumu. Takip edebildiğim kadarıyla her geçen yıl başarı çıtasını yükselten bir okulumuz. Öğrencilerimizin yaptığı projeyi önemsiyor ve destekliyorum. Ayrıca bu faaliyetlerle de yetinilmemesini, çocuklarımızın çok daha değişik aktivitelere yönlendirilmesini istiyorum. Bu aktiviteler arasında çocuklarımızın ilgilerini çekebilecek farklı mekanlara yapılabilecek geziler, sinema ve tiyatro gezileri çocuklarımızın ufkunu açacaktır.  Bu bağlamda belediye olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteğe hazırız. Siz değerli eğitimcilerin ve öğrencilerimizin yanınızda olduğumuzu unutmayınız. Talepleriniz anında karşılanacaktır” dedi.



DURMUŞ: “KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Fevziye İlkokulu/ Ortaokulu Müdürü Rahmi Durmuş ise yaptığı açıklamada, hayırsever bir iş adamı tarafından okullarına yeni kütüphane kazandırıldığının altını çizerek, “Başta Edebiyat öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimiz yeni kütüphanenin güncel kitaplarla donanması yolunda bir karar aldılar. Bunun üzerine öğrencilerimiz de harekete geçerek yeni kitaplar alınabilmesi için bir kampanya başlattılar. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kitap ayraç projesini her zaman desteklerini yanımızda bulduğumuz Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta ve İlçe Başkanımız Sayın Enver İskenderoğlu ile paylaştık. Çocukların ürettiği ayraçlardan alarak önemli miktarda maddi katkı sağlamalarının yanı sıra, moral ve motivasyon açısından da büyük etkisi oldu. Başta öğrencilerimiz olmak üzere bu desteği unutmayacağız. Sayelerinde yeni kütüphanemizin kitap sayısı da büyük ölçüde artacaktır. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.