Vakfıkebir İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan KEBİR SÜT Fabrikasının kurucu başkanı işadamı Hacı Avni Karadeniz tarafından arsası alınan Fatih Sultan Mehmet Camii’nin temeli kesilen kurban sonrası dualarla atıldı. İş adamı Kebir Süt Fabrikası kurucu başkanı Hacı Avni Karadeniz tarafından arsası alınan ve Hacı Ziya Habiboğlu derneğine bağışlanan arsada cami ve müştemilatının temeli atılarak yapımına başlandı. Vakfıkebir Hacı Ziya Habiboğlu Cami Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Dunay yapılacak Fatih Sultan Mehmet Camii ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

CAMİİ VE KURAN KURSUNUN TEMELİ ATILDI”

Ali Dunay; “1 yıl önce ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden olan iş adamı Kebir Süt Fabrikası kurucu başkanı Hacı Avni Karadeniz tarafından arsası alınan ve Hacı Ziya Habiboğlu Derneğine bağışlanan 1800 m2 arsa üzerinde Fatih Sultan Mehmet Camii Kur'an Kursu ve Külliyesinin temeli 19 Temmuz 2022 tarihinde atılmıştır. 890 m2 alan üzerine kurulan külliyenin bodrum katında kapalı otopark, birinci katında kadınlara yönelik kur'an kursu, 4-6 yaş kur'an kursu, yemekhane, mutfak, misafirhane, abdesthane ve WC’ler bulunmaktadır. 2. katta erkeklere ait Kur'an kursu, yemekhane, mutfak, misafirhane, salon, abdesthane ve WC’ler bulunmaktadır. Son katta ise Camii yapılacaktır. Kısa zamanda bitirilip ibadete açılması için yardımlarınızı, dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Hacı Ziya Habiboğlu Derneği'nin hesaplarına bağış yapabilirsiniz dedi.”

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

VAKFIKEBİR HACI ZİYA HABİBOĞLU DERNEĞİ HESAP NUMARALARI

Halk Bankası Vakfıkebir Şubesi IBAN NO: TR 65 0001 2009 7740 0016 000 067

Ziraat Bankası Vakfıkebir Şubesi IBAN NO: TR 50 0001 0002 5266 6282 6650 02