Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi PTT Karşısında yıllardır müşterilerine hizmet veren lokantayı devir alan Beydullah Kızkaban, Taha Yasin Bayraktar ve Fatih Karabulut, Fatih Lokantası adı altında yeni imaj yapısı ve profesyonel çalışma anlayışıyla müşterilerine hizmete vermek için açılış töreni düzenlediler.

Açılış törenine Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İşadamları, İlçe Esnafları ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan Esnaf Odası Başkanı Kadem Sağlam, Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ve Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan açılışı yapılan lokantanın hayırlı olması dileklerinde bulunarak, bol ve bereketli kazançlar temennilerinde bulundular. Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün yaptığı açılış duasının ardından kurdele kesilerek yeni işyeri hizmete açıldı.

“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

Yemek menüsündeki çeşitleri artıran ve profesyonel bir kadro ile müşterilerine hizmet verecek olan Fatih Lokantası, Damak tadına önem verenlerin adresi. Haşlama ve Çorba çeşitlerinden sulu yemek çeşitlerine, döner ve ızgara çeşitlerinden fırında sütlaç ile siz değerli müşterilerine hizmet verecek olan Fatih Lokantasına bizlerde hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.