Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi Tüm Türkiye'de ilçe bazlı halkla ilişkiler çalışması kapsamında iki günlük Trabzon programı gerçekleştirdi. Vakfıkebir’de Bu program dahilinde Vakfıkebir ilçe Başkanı Sadettin Çiçek, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirilerek partinin başta ekonomi ve toplumsal yaşam ile ilgili program ve projeleri tanıtılarak destek istendi. Genel Başkan Yardımcısı Helvacı ekonomik program için 16 kaynak proje hazırladıklarını ve en başta “Havuz sistemi ve denk bütçe” hakkında bilgiler verdi. Yeniden Refah partisinin ülke ekonomisine ilişkin atacağı adımlardan bahsetti. Büyükliman Bölgesinde faaliyet sürdüren ve Türkiye da markalaşmış KEBİR SÜT fabrikası ziyaret edilerek Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Karadeniz ile bölgede azalan tarım ve hayvancılığın sebepleri ve yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Yılmaz Karadeniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“ESNAFIN, VATANDAŞIN DERDİNİN ÇÖZÜM ADRESİ MİLLİ GÖRÜŞ’TÜR”

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede milli bir ekonomi için her kapıyı tek tek çalacaklarını söyledi. Ekonomik şartlar nedeniyle ayakta kalmaya çalışan esnafın, pandemi süreci nedeniyle ezildiğini dile getiren Başkan Çiçek, “Esnafımızın ve vatandaşımızın sadece seçim zamanında değil her an yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Bugün de Vakfıkebir’de esnafımızla bir araya geldik. Esnafımız borçlu ve zorda. Bu zorlukların üstesinden gelecek, esnafa ve halka refahı getirecek projelerimiz hazır. Ülke ekonomisini faizden ve dışa bağımlılıktan kurtararak tamamen bağımsız milli ekonomiye nasıl ulaşacağının yol haritasını belirledik” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, “1,5 yıldır boğuştuğumuz Covid-19’dan en çok etkilenen kesimlerin başında esnafımız geliyor. Belki sanayiciler arasında kapanma olmadı ama birçok küçük esnaf, tedbirler kapsamında aylarca kepenk açmadı. Bu da esnafın omzundaki yükü daha da arttırdı. Esnafımızın dayanacak gücü kalmadı. Kendilerine samimi olarak uzanacak bir el bekliyorlar. Milli Görüş iktidarına da işte bu yüzden ihtiyaç var. Esnafın, vatandaşın derdinin çözüm adresi Milli Görüş’tür” ifadelerini kullandı.