AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu beraberinde, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vakfıkebir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Mumcu, ilçeyi ziyaret sırasında önce Vakfıkebir AK Parti Kadın Kolları tarafından şadırvan önünde açılan üye kayıt standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kadın kolları üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ardından ilçe esnaflarını daha sonrada belediyeyi ziyaret ederek, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ile bir süre sohbet etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek Trabzonspor amblemi olan bir tablo hediye etti.

“HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’ İNŞA EDEBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu üye kayıt standı ve esnaf ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hep Birlikte Daha Güçlü Bir Türkiye’ inşa edebilmek için teşkilatımıza üye olmaları için vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Üye olan tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip partiye gönüllü üye olmak isteyen vatandaşların üyelik işlemlerini gerçekleştirmeye tüm il ve ilçelerde devam ediyoruz. Bu günde Vakfıkebir ilçemizde üye kayıt çalışmaları devam ediyor. Havanın soğuk olmasına rağmen burada çalışmalarını sürdüren Kadın kolları üyelerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.”

“ESNAFI GÜÇLÜ OLAN BİR YER, HER ZAMAN ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLUR”

AK Parti olarak tüm kesimlerle istişarelere büyük önem verdiklerini belirten Başkan Mumcu; “Vakfıkebir’de hizmet veren esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onlarla istişareler yapmaya devam ediyoruz. Bu tür ziyaretler ve yaptığımız istişareler, ilçemiz ve şehrimiz adına büyük önem arz ediyor. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı olarak halkın ve esnafın taleplerine eğilen bir anlayışla hareket ediyoruz. El ele vererek hep birlikte ilçelerimizi, şehrimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Üretime, istihdama ve ülkemizin gelişmesine katkı sunan tüm sanayicilerimize, esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Mumcu, Esnaflarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve her zaman onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Esnafı güçlü olan bir yer, her zaman çok daha güçlü olur, yarınlara daha güvenle bakar. Dolayısıyla esnafımızın güçlü olması, Vakfıkebir’imizin de Trabzon’umuzun da ülkemizin de gücüne güç katar. Esnafımızla ve hemşehrilerimizle birlik, beraberlik içinde olarak ilimizi ve ilçelerimizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz dedi.”