Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü olarak görevine yeni başlayan Erdal Ergüven’e ilçe muhtarları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ve bazı mahalle muhtarları bir süre önce ilçeye atanan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
“MUHTARLARIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ”
Vakfıkebirli Muhtarlarını ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven, teşkilatında görev yapan tüm mesai arkadaşlarının ilçenin ‘güven ve huzuru’ için 24 saat esasına göre çalıştığını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Ergüven ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Vakfıkebir ilçemize bağlı muhtarlarımız, bir sorunları olduğunda veya bilgi paylaşmak istediklerinde her zaman bize ulaşabilirler. Kapımız bütün muhtarlara açıktır. Vatandaşın bize iletmekte çekindiği konuları muhtarlarımız bizlere iletiyorlar. İlçenin huzur ve güveni için çalıştıklarını kaydeden Ergüven, halkın emniyet teşkilatına desteğinin son derece önemli olduğunu belirterek, muhtarların kamu görevini yürüttüğünü ve hizmet konusunda önemli görevleri bulunduğunu, halkın sorunlarını kendilerine iletmede de önemli görev üstlendiğini belirtti. Ergüven, Muhtarlarla el ele vererek vatandaşların güvenli bir şekilde yaşamasının sağlanacağını söyledi. Vakfıkebir de görev yapan Mahalle Muhtarlarıyla tek tek tanışan İlçe Emniyet Müdürü Ergüven, güven ve huzurun sağlanmasında teşkilatları kadar, halkın ve muhtarların da koordineli çalışmalarının önemine değindi. Vakfıkebir huzurlu ilçeler arasında yer aldığını dile getiren Müdür Ergüven, bu nedenle huzurun daha da artması için muhtarların da sürekli emniyetle iletişim halinde olarak, mahallelerinde yaşanan olumsuzlukların emniyetle paylaşılması gerekiyor. Bu açıdan muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor. Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olacağız” ifadelerine yer verdi.
Emniyet Müdürü Ergüven ayrıca, mahalle muhtarlarının özellikle huzur ve güvenlik konusundaki sorunlarını da dinledi, önerilerini alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
BİZLER MAHALLEDE EMNİYETİN YARDIMCISI VE KOLUYUZ
Bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erdal Ergüven’e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir, “Emniyetin ilçede sürdürdüğü ‘güven ve huzur’ denetimlerinden tüm halk gibi muhtarların da memnun olduğunu iletti. Vakfıkebir ilçesi olarak ilçemizin huzuru ve mutluluğu için emniyet güçlerine her zaman destek olacağız. Bizler bir aile gibiyiz. Mahallemizde vuku bulan olaylardan emniyet güçlerini haberdar ederek, mahallenin huzuru ve güvenlik güçlerinin işlerini kolaylaştırmak için son derece önemli bir rol üstlendiğimizin bilincindeyiz. Bizler mahallede emniyetin yardımcısı ve koluyuz. Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.