“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir ilçe Başkanı Sadettin Çiçek, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Süleyman Polat, İl Başkan Yardımcısı Kamil Çolakoğlu, teşkilat mensupları, KEBİR SÜT Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Karadeniz ve Vakfıkebir’li iş adamlarından katılım sağlandı.

“MİLLİ GÖRÜŞ SANCAĞINI KALENİN BURÇLARINA DİKECEĞİZ”

Erbakan Vakfı üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapan Sadettin Çiçek milli görüş siyasetinin hayatın tüm alanlarında uygulamamız gerekliliğini ahlaki ve manevi yozlaşma’nın ekonomik sıkıntılar ile çoğaldığı bu zamanda daha çok çalışmak gerekliliği üzerinde durdu. Bütün zorluklara rağmen Milli Görüş´ü yeniden ayağa kaldıracağız, yeniden dirilteceğiz ve yeniden milli görüş sancağını kalenin burçlarına dikeceğiz? İfadesini kullandı? Özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Başkan Saadettin Çiçek, vakıf üyeleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayıp, vakfın kuruluşu ve amacı hakkında bilgiler verdi. Sözlerinin devamında Genel Başkanımız ve Başbakan merhum Necmettin Erbakan´ın bazı nasihatlerini davetlilerle paylaşan İlçe Başkanı Saadettin Çiçek, Erbakan Hocanın 1969 seçimlerinde ilk kez siyasete girdiğinde tam üç milletvekili çıkarmaya yetecek oyu tek başına aldığını hatırlatarak? Necmettin Erbakan milli görüş zihniyetini parlamentoya taşımıştır? dedi ve ekledi? Sadece buda değil Erbakan hocamızın son derece mütevazi imkanlarla 15-20 arkadaşıyla başlattığı bu hareket üç senenin içerisinde iktidar ortağı olacak bir noktaya gelebildi ve Milli Selamet Partisi olarak koalisyon ortağı oldu. Bunlar maddi gücünün fazla olmasıyla elde edilmiş başarılar değil, o dönemde de 69 da ve 1973´de milli görüş hareketine cenabı Allah yardım etti ve Erbakan hocamızın her fırsatta tekrar ettiği o sözde olduğu gibi milli görüş hareketinin başlangıcında da bu zaferler imanla kazanıldı dedi. Çiçek, milli görüşün ikinci 40 yılında dört tane partimiz kapatılmış olsa da, hareketimiz defalarca kendi içinden bölünüp parçalanmaya çalışılmış olsa da, bütün bunlar yetmezmiş gibi hareketimizin başlatıcısı olan liderimizi kaybetmiş olsak da şuanda zahiri şartların hepsi aleyhimize gözükse de bütün zorluklara rağmen milli görüşürü yeniden ayağa kaldıracağız yeniden dirilteceğiz ve yeniden milli görüş sancağını kalenin burçlarına dikeceğiz? dedi.”

Genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Süleyman Polat yaptığı konuşmada, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak maddi ve manevi çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kebir Süt yönetim kurulu üyesi Yılmaz Karadeniz, böyle bir programın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Program yemek duası ve konuşmalarsın ardından sona erdi.