Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ve Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin’in yapmış oldukları ortak açıklamada; 22 Kasım Pazartesi günü genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın Anadolu buluşmaları programı kapsamında Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerimizi ziyaret edecektir. Ziyaretine Vakfıkebir’den başlayacak olan Erbakan, merhum Adnan Demirtürk’ün kabrini ziyaret edecek sonrasında esnaf ziyareti ile devam edecek. Vakfıkebir’de Pazartesi günü 10.30’da şadırvan önünde halkımız ile kucaklaşıp konuşma yapacak. Vakfıkebir’i ziyaret eden milli görüş partilerinde geçmişte Erbakan hocamız, şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve milli görüş geleneğinden gelen değerli şahsiyetlerin ziyaret ettiği Vakfıkebir gerek Büyükliman Bölgesi’nin merkezinde olması gerekse geçmişten gelen manevi bir değere sahip olması bakımından öneme haiz olmuştur.

Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçe teşkilatları olarak genel başkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Vakfıkebir şadırvan önündeki konuşmasından sonra Pazartesi günü 12.00’da Çarşıbaşı ilçemizi ziyaret edecek olan Erbakan, öğle namazının ardından esnaf ziyaretleri yapacaktır sonrasında Çarşıbaşı ilçemizden ayrılacaktır.

Kurulduğu ilk günden beri önce ahlak ve maneviyat paylaşımda Adalet yönetimde Adalet güçlünün haklı sayıldığı değil, haklının güçlü sayıldığı adil bir dünyanın kurulması, manevi kalkınma ve maddi kalkınmanın sağlanması, önce millet anlayışı ile çalışmalara başladığımız siyasi hareketimizi 22 Kasım Pazartesi günü saat 10.30'da siz değerli Vakfıkebir’liler ile buluşturacağımız mitingimize davet ediyoruz dedi.