10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla; Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Engelli personel ve ailelerine yönelik Çınar altı Restoran’ ta sabah kahvaltısı programı düzenlendi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen programa; İlçe Kaymakamı Dr.Hacı Arslan Uzan,İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Engelli Koordinatörü İmam Hatip Davut Bayraktar ile İlçe Müftülüğü personelleri ve personelden engelli çocuğu olan ailelerkatıldı.

"GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA" "GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA"

“ÖZEL BİREY İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Kahvaltı ikramı ile başlayan programda, Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi Ali Dunay’ın yaptığı yemek duası ile devam etti. İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Davut Bayraktar faaliyetleri ile alakalı yaptığı kısa bilgilendirme konuşmasında;  özel birey öğrencilerimize yönelik “Millet bahçemizde piknik etkinliği, Trabzon akvaryum gezisi, Trabzon Ayasofya camii ziyareti, Trabzon/Boztepe Seyir teras gezisi, Botanik park gezisi ve Büyükşehir Belediyesi Yemek ikramı, Okullarda engelli bireylere yönelik düzenlenen etkinlikler gibi faaliyetlerimizle özel birey öğrencilerimizin her zaman hizmetinde olduk ve olmaya devam edeceğiz dedi.”

İlçe Müftüsü Şükür Küçük'yaptığı konuşmasında programa katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’a özel birey ve ailelerine, organizasyonu hazırlayan İlçe Müftülüğü Engelli koordinatörü İmam Hatip Davut Bayraktar’a teşekkür etti. İlçe Müftülüğü olarak özel birey öğrencilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz,onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların dertleri ile dertlenmek bizim huzur kaynağımız, toplumla olan ilişkilerini kuvvetlendirmek, onları sosyalleştirmek adına onlara yönelik cami faaliyetlerimiz, gezi programlarımız devam edecektir.” dedi.

İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise yaptığı konuşmada bu özel haftada düzenlediğiniz program dolayısı ile ilçe Müftümüze, Koordinatör hocalarımıza teşekkür ederim. Özel birey öğrencilerimiz için ne yapsak azdır, onların topluma kazandırılması, sosyal ve kültürel faaliyetlere dahil edilmesi, bu toplumun bir bireyi olduklarının farkındalığının oluşturulması bakımından değerli buluyorum, yaptığınız programlar için teşekkür ederim, yapacağınız programlarda her zaman maddi ve manevi destek olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim dedi.” Programın sonunda özel birey öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.