Vakfıkebir İlçemiz Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Murat Soysay’ın Akçaabat ilçesi Emniyet Müdürlüğü’ne tayin olması nedeniyle Sayın Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan, ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başarı belgesi ile ödüllendirerek yeni görevinde başarılar diledi.

“KOLLUK KUVVETLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Akçaabat ilçesine tayini çıkan İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay’ı makamında kabul etti. Kaymakam Uzan yaptığı açıklamada, “Biz müdür beyle yaklaşık bir bucuk yıla yakın bir süre beraber sorunsuz ve uyumlu bir şekilde çalıştık. Kolluk kuvvetleri bizim için önemlidir. Vatanın bekası için asayiş olmazsa olmaz unsurdur. Vakfıkebir İlçesi köklü tarihiyle, Karadağ yaylası ve doğal güzellikleri ile halkımızın yaşamayı tercih ettiği çok bereketli toprakların olduğu doğasının da mükemmel olduğu harika bir yer. Böyle bir yerde çalışmak bizler için çok gurur verici. Müdürümüzün yeni yerinde de burada olduğu gibi başarılı olacağına eminim, yolu açık olsun başarıları daim olsun" dedi.

BAŞKAN UZUN, EMNİYET KAVŞAĞI TAMAM, TERMİNAL KAVŞAĞI DEVAM! BAŞKAN UZUN, EMNİYET KAVŞAĞI TAMAM, TERMİNAL KAVŞAĞI DEVAM!

Emniyet Müdürü Murat Soysay ise, “Vakfıkebir halkını, Kamu Kurum ve kuruluşlarında ve STK’larda görev yapan herkesi çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Kalbini kırdığımız biri varsa özür dilerim. Hepinize başarılar diliyorum, benden yana hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Emniyet Müdürü’ne başarı belgesi verdi.