Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar ve beraberinde Güvenlik Büro Amiri Ali Çakır ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarımızda başarılar dilediler.



Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar ve beraberinde Güvenlik Büro Amiri Ali Çakır gazetemizi ziyaret ederek yazı işleri müdürü Ahmet Kamburoğlu ve haber müdürü Sadık Aydın ile bir süre sohbet ettiler. Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Bekar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kamburoğlu ve Aydın’a iadeyi ziyarette bulunmak ve 10 Ocak çalışan gazeteciler günümüzü kutlamak amacı ile gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler.
“KAMUYA ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMET VERİYORSUNUZ”
Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar; “Bir süre önce bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sayın Ahmet Kamburoğlu ve Sayın Sadık Aydın’a iadeyi ziyarette bulunmak ve ayrıca 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutlamak için ziyarette bulunduk.
Müdür Ahmet Bekar; “Siz Değerli Basın Mensuplarının büyük emek göstererek hazırlamış oldukları haberleri, ulusal ve yerel medyada hepimiz yakından takip etmekteyiz. Her türlü faaliyet ve etkinlikte olduğu gibi, güvelik güçlerimizle birlikte olay yerlerinde de hazır bulunarak, hadiseleri yakından takip ediyor, insanlara sunuyor,  kamuya çok önemli bir hizmet veriyorsunuz. Gerçeği en objektif şekilde, bilgi ve görselleri ile aktarmak için, mesai kavramı gözetmeksizin fedakârca çalışıyorsunuz. Huzurun Temininde Polis Teşkilatımıza her daim destek veren ve Halkımızı en iyi şekilde bilgilendiren siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü sizlerin aracılığı ile en içten dileklerimizle kutluyor, hayatlarınızda sağlık ve başarılar diliyoruz.”
Emniyet Müdürü Ahmet Bekar; "Beşikdüzü çok güzel bir ilçe. Türkiye’nin birçok yerinde görev yaptım. Ama Beşikdüzü çok güzel bir ilçe. İnsanları sıcakkanlı ve emniyet güçleri ile birlikte hareket eden bir ilçe. Emniyet güçlerine her zaman yardım ve destek olan Beşikdüzü halkına hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. İlçemizde emniyet olarak gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz" dedi.
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu; “Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar ve beraberindeki Güvenlik Büro Amiri Ali Çakır’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.”
Ziyaret sonrası Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar Emniyet Genel Müdürlüğü’nün armasından oluşan bir hediyeyi Ahmet Kamburoğlu’na takdim etti.