Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın ile bir süre sohbet ettiler.



Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, Büyükliman Postası Gazetesini ziyaret ederek gündeme dair konularda Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın ile bir süre sohbet ettiler.
“HALKIMIZLA BERABERİZ”
Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, “Emniyet Teşkilatı`nın son dönemde sosyal projelere daha çok ağırlık verdiğini dile getirdi. Emniyet Teşkilatımızın vizyonu artık değişti. Ülkemizin gelişmesine paralel teşkilatımızda da büyük yapılanmalar ve sosyal projeler de ağırlık kazandı. Bu kapsamda bir çalışma yaparken halkımızın ve esnaflarımızın da görüşlerini almaktayız. Yeni uygulamalardan esnaflarımızı da bilgilendirerek onlarında memnuniyetliklerini kazanıyoruz.  İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Trabzon İl Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Alper’in emir ve talimatları ile yürüttüğümüz çalışmaları ilçemizde de aynen uygulayarak sorunsuz bir Beşikdüzü ilçesi için mücadele ediyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde suç ve suçlu oranlarında bir hayli azalma gözlemlenmektedir. Ayrıca trafik kurallarına uyulması noktasında hem ilçe halkı hem de esnaflarımız bir hayli gayret göstermektedirler. Bizim amacımız ceza yazmak olsa ekiplere talimat veririz ve günde yüzlerce araca ceza keseriz. Bu çözüm değil, çözüm trafik akışının sağlanması. İlçede hedefimiz halkımızla ve esnaflarımızla birlikte ilçede huzur içerisinde bir yaşam sürdürmek. Asayiş ve trafik anlamında Beşikdüzü ilçemiz her geçen gün daha da iyiye gitmektedir. Sorunların kanunların emrettiği şekilde diyalog yolu ile çözülmesinden yana olduğumuzu söyleyebilirim. Bu ilçede ve bu havzada hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle bir ilçede huzur varsa insanlar dışarı çıkar alışveriş yapar, gezer ve ihtiyaçlarını görür. Biz de huzurun tesisi için Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Jandarma Komutanlığımız, ilçe halkımızla ve ilçe esnaflarımızla birlikte uyum içerisinde hareket ederek huzurlu bir ilçe sağlamaya çalışıyoruz. Huzurlu olan bir ilçede ekonomide canlanır, işlerde daha kolay hale gelir. Beşikdüzü ilçemizin Mahallelerinde ekiplerimiz devriye gezerek gerekli tedbirleri alıyorlar ve uygulama da yapıyoruz. Ayrıca Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Banlığımızın ve Valiliğimizin yayınladığı tedbirlerimiz devam ediyor. Bu detbirler doğrultusunda ilçemizde ilk Cuma namazımızı hiçbir sorun çıkmadan kıldık. İlçe halkımıza kurallara uydukları için teşekkür ediyoruz. Biz Emniyet Birimleri olarak halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Beşikdüzü ilçemiz her geçen gün huzur içerisinde güzelleşiyor. Sizler de basın olarak bizim bu çalışmalarımızda yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum”diye konuştu.
“ÇOK SEVİLEN VE SAYILAN BİR EMNİYET MÜDÜRÜSÜNÜZ”
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, “Bu bölgede hep birlikte yaşıyoruz. Bir bölgede huzur varsa insanlarda huzur içerisinde yaşar. Huzur yoksa ekonomik ve kültürel anlamda hiçbir sosyal gelişmeden de bahsedemezsiniz. Bizler basın olarak, huzurun sağlanması noktasında her zaman emniyet güçlerimizin yanındayız. Basın olarak yaptığımız gözlemlerde Beşikdüzü ilçesinde ve hatta Büyükliman havzasındaki ilçelerde dahi Emniyet Müdürü Ahmet Bekar’ın çok sevildiğini ve sayıldığını gözlemliyoruz. Bir ilçe Emniyet Müdürünün halk ve esnaf tarafından bu kadar sevilip taktir edilmesi bizlere de güven ve huzur veriyor. İnsanların gönlünde bu kadar güzel iz bıraktığınız için sizleri kutluyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yapacak olduğunuz tüm çalışmaların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Büyükliman Postası Gazetesi ailesi olarak gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Okuyucularımıza tarafsız ve doğru haberleri vermek için çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.