Aday adaylığı Büyükliman Yöresi’nde büyük bir heyecan oluşturan ve destek gören Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Emin Uludüz yıllarca siyasetin içerisinde yer aldı. Çalışkanlığı ve iş bitiriciliğiyle ön plana çıktı. Sivil toplum kuruluşlarında önemli sorumluluklar yüklenerek görevlerinin hakkını verdi. Her şeyden önemlisi partili partisiz her kesim tarafından sevilen ve değer gören bir sima oldu. Dürüstlüğü ve tertemiz geçmişi siyasetin aradığı profillerden birisi. Her partiden oy alabilecek potansiyeli olan Emin Uludüz’ün listede seçilebilecek bir yerden yer alması halinde tüm yörede büyük destek göreceği aşikar. 

“GÖNÜLDEN BAĞLIYIM”

"VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET İHSAN HACIFETTAHOĞLU İLE CANLI YAYINIMIZ" "VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET İHSAN HACIFETTAHOĞLU İLE CANLI YAYINIMIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Emin Uludüz, gönülden bağlı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne daha fazla destek olabilme adına milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk, adaletin savunucusu olması bizlere yarınlar için umut vermektedir” dedi.           

“HAK HUKUK ADALET İÇİN KILIÇDAROĞLU”

Demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllar görev yapmamın ben de bıraktığı izlenim toplumun hizmet noktasında daha kalıcı ve çözüm odaklı yaklaşımı tercih etmesidir. Siyasi bir deneyim kazanmak sorunların çözümü için en etkili yollardan biridir. Uzun yıllardan beri üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi toplumun menfaatine olan her konuda fikir üretmesi ve devamlı somut öneriler vermesi özelikle partimizin ve Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk, adaletin savunucusu olması bizlere yarınlar için umut vermektedir. Bu sebeple gönülden bağlı olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne daha fazla destek olabilme adına milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

“SANA SÖZ YENİBAHARLAR GELECEK”

Ülkemizin, ilimizin sorunlarını kalıcı ve yapıcı çözümler üretebilmek en büyük amacımızdır. Ülkemizin açıklık ve yeniden yapılanma politikalarına gereksinimi vardır. Bu da ancak Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığındaki, Millet ittifakı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gerçekleşebilir.  Bu bağlamda bölgemizin öncelikli yatırımlarının başında turizm, sağlık, eğitim, ulaşım ve sanayi gelmektedir. İstihdamı artırmak için teknoloji ve tarıma dayalı Organize sanayi bölgeleri oluşturulmalıdır. Demir yolu olmazsa olanımızdır. Çünkü nakliyedeki maliyetler düşecektir. Deniz taşımacılığı artırılarak limanımız büyütülmeli ve lojistik kent kurulmalıdır. Turizm yatırımları önem verilerek yayla turizmi özendirilmelidir. Samsun ‘dan Artvin’e kadar sekiz ili kapsayan yeşil yol tamamlanmalıdır. Bölgemizin en önemli gelir kaynağı Fındık ve çay hak ettiği değere ulaşmalıdır. İnsana ve doğaya değer veren bir siyasi iklimin bir an önce oluşturulmalıdır. AKP iktidarında tahrip edilen devlet düzeninin yeniden kurulması önceliğimizdir. ”Sana söz, yenibaharlar gelecek” dedi.