“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Özel Bankalarda promosyon rakamlarının yüksek olması nedeniyle banka değiştiren vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşurken işlemlerin uzun sürmesi emekli vatandaşları canından bezdirir oldu.  Emeklileri cezbeden promosyon kampanyalarına yoğun ilgi nedeniyle bankalar önünde kuyruklar oluştu! Emekli maaşlarına yapılan zam, bankaları da harekete geçirdi. Promosyonlar açık artırmaya dönüştü. Emekli müşterileri çekmek isteyen bankalar, ödemeleri 7.500 TL kadar çıkarınca emekliler yüksek promosyon için özel bankalar önünde kuyruk oluşturdu.

Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek kampanya için özellikle Vakfıkebir İlçesi’nde de yazlıkçıların gelmesiyle ilçedeki banka şubelerinin önünde yığılmalar yaşandı, banka önlerinde 30-40 kişi sıraya girerek işlemlerini yaptırmak için beklemeye koyuldular. Vatandaşlar banka önlerindeki kuyruklardan ve işlemlerin uzun olmasından dolayı bir hayli rahatsız olduklarını ifade ettiler.

Maaşlarını taşıyan emeklilerin çoğunluğu, devlet bankalarından özel bankaya geçtiklerini söylediler. Bu günkü ekonomik şartlar karşısında kampanyanın ilaç gibi geldiği yorumu yapan emekli vatandaşlar, ‘parayı nasıl değerlendireceksiniz?’ sorusuna promosyonun yerinin şimdiden hazır olduğunu belirttiler.