VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

Başkanımız mesajında şunları söyledi;  Karnelerini alan sevgili çocuklar; Bugün bir eğitim öğretim yılını daha tamamlayarak hayallerinize ve hedeflerinize doğru bir adım daha yaklaşmış oldunuz. Verdiğiniz emekler bugün karnelerinizde karşılık bulacaktır. Notlarınız ne olursa olsun ailenizin, öğretmenlerinizin, hepimizin sizleri sevdiğimizi ve önemsediğimizi unutmayın.

Geleceğiniz için kendinize bir hedef belirleyin, belirlediğiniz bu hedefe ulaşmak içinde özveride bulunarak planlı bir şekilde çalışın. Kararlı çalışmanızla gelecekte kendinize, ailenize, ülkemize ve tüm insanlığa sağladığınız hizmetlerle asıl mükâfata erişeceksiniz.

Değerli anne-babalar; Unutmayınız ki kötü karne yoktur, iyileşmeyi bekleyen karne vardır. Çocuklarımızın kalbimizdeki değeri, karnelerdeki notlardan daha büyüktür. Çocuklarınızın karneleri sizin onlara göstereceğiniz sevginin göstergesi olmasın. Maharet, her şey yolunda gitmediğinde de fark oluşturabilmektir. Bize düşen görev karnelerde karşılaşılan durum her ne olursa olsun çocuklarımıza duyduğumuz güveni ve desteği esirgemeyip daima sürdürmektir.

Bu vesileyle, Ülkemizin geleceği olan evlatlarımız için var gücüyle, fedakârca çalışan değerli idareci ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.  Çalışmalarının karşılığı olan karnelerini alan sevgili çocuklarımızı yürekten kutluyor, sağlıklı, eğlenceli, verimli, kitaplarla dolu bir yaz tatili diliyorum.