"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan okul ziyaretlerine Gülbahar Hatun Anadolu Lisesini ziyareti ile devam etti.  Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şeref İçoğlu Gülbahar Hatun Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul Müdürü Kadri Alay ve Öğretmenler ile bir raya gelerek toplantı yaptılar. Daha sonra sınıfları dolaşan Kaymakam Dr. Uzan, öğrencilerle tanışma fırsatı buldu. 

EĞİTMEK, ÖĞRETMEK ADINA YAPILAN HER HAREKETİN ARKASINDA OLURUZ

2022-2023 eğitim öğretim yılına Fen Lisesi ile yer değiştirerek giren Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi”nde okul Müdürü Kadri Alay ve öğretmenlerle görüşen Kaymakam Uzan, okulların değişim süreci ve eğitime başlangıç konularında bilgi aldı.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam Uzan “Biz ne yaparsak yapalım asıl değişimi yapacak öğretmenlerdir. Öğrenciler, eğitim sürecinde öğretmenlerden etkilenir, onları rol model alır. Öğretmen öğrencinin kalbine girerse öğrenci değişimi daha çabuk yaşar. Bizim yönetimimizde öğretmen cesaretli olmalıdır. Eğitmek, öğretmek adına yapılan her hareketin arkasında oluruz. Bizim yapabileceğimiz ne varsa bizim karşılayabileceğimiz hangi eksiğiniz varsa çözeriz. Bunu bilin.” dedi. Öğretmenler, haftalık ders saatinin 40”dan 30 düşürülmesini diğer zamanın Sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle doldurulmasını istedi. Öğrencilerin taşıma nedeniyle sosyal faaliyet yapamadıklarını dile getirdiler.