Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ve Vakfıkebir Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Korkut Hekim, tarafından Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya eğitim-öğretime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

"EĞİTİM, TÜM HAYATIMIZIN TEMELİDİR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Balta ise eğitim kurumlarının eksikliklerinin tamamlanması noktasında imkanlar dahilinde çaba gösterdiklerini söyledi. Başkan Balta, "Eğitim kurumlarına hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi eğitim ortamlarına kavuşturmak istiyoruz. Bunun için okulların fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Eğitim, tüm hayatımızın temelidir. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güçlü ve parlak olacaktır. Zira eğitim ortamının temizliği, ferahlığı ve güvenliği, çocuklarımızın başarısını yükseltir. Eğitimin kalitesi ve niteliğini yükseltecek, öğrencilerimizin sağlıklı ve düzenli ortamda eğitim-öğretim almalarını sağlayacak her türlü hizmet, proje ve çalışmanın içinde yer almaya devam edeceğiz. Bu nazik düşünceleri için Milli Eğitim Camiamıza teşekkür ediyorum dedi.”

“SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ” “SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ”

Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, “Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Balta Bey’in her zaman eğitim-öğretime verdiği destekler göz artı edilemeyecek kadar fazladır. Kuşkusuz Belediye Başkanımızın eğitime ve çocuklara verdiği değer ve önem, belediyenin yönetilmesinde de kendisini çok olumlu biçimde gösteriyor. Başkanımızın talimatıyla, okullarımızda fiziki anlamda düzenlenmeler yapıldı. Sayın başkanımızdan Allah razı olsun. Eğitime verdiği desteği ve katkıları çok önemli buluyoruz. Okullarımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mili Eğitim Camiası olarak, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Sayın Başkanın desteğini yanımızda hissedeceğimize eminim dedi.”