Trabzon'da düzenlenen "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl" temalı ortaokullar arası resim yarışmasında Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Edanur Erdem il üçüncüsü oldu.

TRABZON İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla Trabzon'da düzenlenen "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl" temalı ortaokullar arası resim yarışmasında, Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Edanur Erdem il üçüncüsü oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığının, "İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı" dolayısıyla, İstiklâl Marşı ile Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un genç nesiller tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak, gençlerle iletişim kurmak ve Başkanlık gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde düzenlediği On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl temalı ödüllü resim yarışmasına katılan Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Edanur Erdem, 3 Mart 2021 tarihinde Vakfıkebir İlçe Müftülüğü bünyesinde kurulan komisyonda ilçe birincisi olmuştu. Edanur Erdem, 12 Mart 2021 tarihinde Trabzon'da il müftülüğünün himayelerinde düzenlenen il birinciliği yarışmasında ise üçüncü oldu.

Vakfıkebir ilçe esnaflarından Ahmet Erdem'in kızı olan Edanur Erdem'in ilçede birinci, ilde ise üçüncü oldu.