Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Gülbahar Hatun Caddesi üzerinde Dinamik Asansör Mühendislik Hizmetleri adı ile Makine Mühendisleri Coşkun Akdemir ve Tahir Şişman tarafından yeni bir işyeri bölge halkının hizmetine açıldı. İşyerinin açılışına Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ, MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve davetliler katıldılar.  Açılış töreninde birer selamlama konuşması yapan Belediye Başkan vekili Özer Aktaş ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam yaptıkları konuşmalarda şu ifadelere yer verdiler. 

“AÇILAN HER YENİ İŞYERİ YENİ BİR İSTİHDAMDIR”

Bu güzel caddemizde üzerinde bu genç girişimci mühendis kardeşlerimiz bölgemizde olmayan bir sektörde yeni bir iş yeri açarak iş hayatına atılıyor. Vakfıkebir de açılan her yeni işyeri yeni bir istihdamdır. Vakfıkebir’in bir canlılığıdır, ilçeyi sahiplenmedir. Bir vergidir ve devlete katkıdır. Genç girişimci kardeşlerimiz Coşkun Akdemir ve Tahir Şişman kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu vesile ile bu kardeşlerimizin yeni açmış olduğu işyerinin kendilerine, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu yeni işyerlerine sahip çıkmak vatandaş olarak hepimizin görevi. Bu vesile ile Kardeşlerimizin kesesinin bereketli, işyerinin hayırlı, bedenlerinin sıhhatli, yuvalarının mutlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkan vekili Özer Aktaş ise yaptığı konuşmasında; “Bu ilçenin en gözde caddelerinden bir tanesi üzerinde işyeri açıyorlar. Bu tür işyerlerinin buralarda açılması buraların güzelleşmesine vesile olmaktadır. İnanıyorum ki dürüst ve gayretli çalışmaları ile birlikte buradan ailelerini geçindirecek hayırlı, bereketli bol kazanç elde edeceklerdir. Bu duygularla bu işyerinin kendilerine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bol bereketli kazançlar diliyorum.” Dedi.