Asrın felaketi olarak nitelendirilen Ülkemizi ve tüm yurttaşlarımızı derin üzüntüye boğan deprem felaketinin ardından tüm kamu kurum ve kuruluşları gibi Diyanet İşleri Başkanlığı ve başkanlığa bağlı İlçe Müftülükleri de tüm varlıkları ile depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyorlar.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde görev yapan Din Görevlilerinden oluşan gruplar depremin ilk gününden itibaren harıl-harıl çalışmalarına devam ediyorlar. Deprem bölgesine giden gruplarımız depremzede çocukların ümidi oldular. Kimi yetim kimi öksüz kalan; evlerini, yuvalarını ve okullarını kaybeden çocukları, ümitsizlik, korku ve çaresizlik girdabından kurtarıp hayata tekrar bağlayan abileri, ablaları oldular. Çocuklarla oyunlar oynayan, kılık kıyafet ihtiyaçlarını karşılayan görevlilerimiz, 4-6 yaş grubu çocuklarımız için eğitim desteği de vermekteler.

Çocuklarla her daim ilgilenen gönül erleri; uykusuzluk, soğuk, açlık nedir bilmeden sürekli depremzede çocuklarımızın hizmetinde çabalayarak  gönülleri fethetmeye devam ediyorlar.

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Din görevlilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz, Allah yardımcıları olsun.