Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Vakfıkebir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Uygulama Otelinde gerçekleşen iftar yemeğinde depremzedeleri karşılayarak yakından ilgilenen Kaymakam Uzan ve Başkan Balta depremzede vatandaşlar ile iftar açtı.

“YARALARI SARMAYA ACILARINI DİNDİRMEYE ÇALIŞIYOR”

VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI? VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI?

Düzenlenen İftar yemeği için açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Balta, deprem felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana depremzede vatandaşları her zaman yanlarında oldukları yaralarını sarabilmek adına desteklerini eksik etmediklerini ifade ederek, "Kendilerini evlerinde hissetsinler diye tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Devletimiz bir yandan var gücüyle yaraları sarmaya devam ederken, biz de Vakfıkebir Belediyesi olarak depremzede ailelerimizle bir araya gelerek sorunlarına çözümler üretmeye çalışıyoruz. Burada depremzede vatandaşların imkanları çok iyi. Özellikle kendileriyle sohbet edip eksiklerini soruyoruz. Buradan çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Elbette eksiklikler bitmez. Bizlerde eksiklikleri tamamlayabilmek adına üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Yaraları sarmaya acılarını dindirmeye çalışıyor. Biz de bir nebze onlarla birlikte olarak acılarını paylaşıp acılarını dindirebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise iftar sofrasında ağırladıkları depremzedeler ile bir araya geldiklerini belirterek, "Bu zor günleri birlikte aşmak ve yaraları sarmak için çalışıyoruz. Zaman birlik beraberlik zamanıdır. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.