"23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK" "23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK"

Fevziye Mahallesi Yukarı Camii İmam Hatibi Mehmet Veysi Şimşek'in organizasyonu ile Cuma gecesi "Kur’an Tilaveti ve Sohbet" konulu bir program düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bazı din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Akşam namazının kılınmasının ardından Yasin Suresinin okunması ile başlayan program İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ün sohbeti ile devam etti. Program öncesi alınan soruları cevaplandıran Müftü Küçük'ü vatandaşlar dikkatle ve ilgi ile dinlediler. İmam Hatip Mehmet Veysi Şimşek 'in yaptığı dua ve yatsı namazının kılınmasından sonra İmam Hatip Şimşek programa katılanlara caminin müştemilatında ikramda bulundu.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, programı organize eden İmam Hatip Mehmet Veysi Şimşek başta olmak üzere katılım sağlayan din görevlilerine ve Cami cemaatine teşekkür etti.

Cemaatin organizasyondan son derece memnun kaldığını belirten İmam Hatip Mehmet Veysi Şimşek de, cami cemaat buluşması, kaynaşması, Cuma gecesinin ihyası,Kur’an Tilaveti ve Sohbet gibi programların bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek, başta İlçe Müftüsü Küçük'e, meslektaşlarına ve Cemaatine teşekkür etti.