Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İlçe Kaymakamlığı, Belediye, Kızılay, SYDV ve İş-Kur tarafından Covit-19 sürecinde Vakfıkebir İlçesinde yapılan yardımlar.




Vakfıkebir İlçe Kaymakamlığından Kamuoyuna yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi. Devletimiz, Covid-19’un yayılmaya başladığı ilk günlerden bu yana tüm dünyada etkilerini gösteren bu salgının etkilerini en aza indirmeye yönelik çok sayıda tedbiri erkenden hayata geçirdi ve çabalarına devam etmektedir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devletin bütün kurumlarıyla yürüttüğü bu mücadelede, sosyal devlet ilkesinin tüm gerekleri yerine getirilmektedir. Bu kapsamda ülke çapında yürütülen bu çalışmalara, ilçemizde de Kaymakamlık, Belediye, STK’lar, Muhtarlıklar, tüm kamu kurum ve kuruluşları da yürüttükleri faaliyetlerle ortak olmaktadırlar.
Yaşadığımız bu zor günlerin bir an önce geçmesi dileğiyle, salgın sürecinde emeklerini ortaya koyup insanüstü bir gayretle çalışan; başta sağlık çalışanları olmak üzere, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya, Vakfıkebir Kaymakamlığı personeline, Vakfıkebir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeline, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline, Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarına, diğer kamu kurum kuruluşu personeline, muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.