Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılı spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen futsal turnuvası 16 takımın katılımıyla gerçekleşti. Turnuvanın final müsabakasını 8/B ve 8/C sınıfları arasında oynandı. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir çekişme içerisinde geçen müsabakada 8/B sınıfını 1-0 lık sonuçla yenen 8/C sınıfı turnuvanın şampiyon oldu. Turnuvaya Okul Müdürü Çetin Zaim’in yanı sıra Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam veliler ve öğrenciler katıldı.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

ŞAMPİYON ATATÜRK ORTAOKULU 8/C SINIFI TAKIMI

Çocukların sportif faaliyetlerle desteklenmesi amacıyla Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Çetin Zaim başta olmak üzere okul yönetimi ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Volkan Emirzeoğlu, Asuman Haliloğlu ve Kıymet Şener’in tertip ve organizasyon komitesinde görev alarak düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında heyecanlı ve keyifli anlar yaşandı.

Turnuva sonucunda birinci ve ikinciliği elde eden takım sporcularına düzenlenen törende; Okul Müdürü Çetin Zaim şampiyon olan 8/C sınıfı öğrencilerine ve ikinci olan 8/B sınıfı öğrencilerine madalyalarını takdim etti. Okul Müdürü Çetin Zaim, bu tür turnuvaların çocukların birlik, beraberlik ve adil rekabet duygusunu geliştirdiğini söyledi. Müdür Zaim, Öğrencileri sosyal anlamda desteklemek, fair play ruhunu çocuklara aşılamak, ahlaklı sportif zekaları güçlü bireyler yetiştirmek, sportif rekabeti çocuklarda uyandırmak amacıyla yapılan turnuvada öğrenciler doyasıya eğlenerek streslerini attılar. Zaim, sportif etkinliklerin gerek okul gerek ilçe bazında yapılmasının önemli olduğunu vurguladı.  Zaim, Turnuvada emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerine diğer öğretmenlere teşekkür etti. Zaim, sınıflar arası futbol turnuvasına katılan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.