Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, tüm Vakfıkebirlileri Yeniden Refah Partisi öncülüğünde 9 Şubat Pazar günü saat 14. 00 da Sakarya kent meydanında düzenlenecek olan mitinge davet etti.


 
Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir ilçe başkanı Sadettin Çiçek yaptığı açıklamada, ABD ‘nin Kudüs ‘ü, İsrail’in başkenti olarak tanımasına karşılık mutlaka adımlar atılması gerektiğini, Filistin halkının ve Devletinin yanında olmak gerektiğine dikkat çekerek tüm Vakfıkebirlileri Yeniden Refah Partisi öncülüğünde 9 Şubat Pazar günü saat 14. 00 da Sakarya kent meydanında düzenlenecek olan mitinge davet etti.
Yüzyılın çözümü adı altında Siyonist İsrail ‘in KUDÜS’ÜN güvenlik bariyerinin dışında kalan bir alanın silahsız ve kontrollü Filistin devletinin başkenti olmasını kabul etmesi, Filistin ve İslâm Aleminin MESCİDİ AKSA ve KUDÜS'ÜN üzerindeki etkisini tamamen ortadan kaldırmaya yönelik olduğunu ifade eden Çiçek,“KUDÜS’ÜN bağımsız Filistin devletinin başkenti olmadığı, her türlü planın çözümsüzlük, çatışma ve kaostan başka bir şey ortaya koymayacağı gayet aşikardır. Filistin halkının geleceğini tayin etme hakkı Trump ve Netenyahu'nun değil, ancak ve ancak Filistinlilerindir. İşgalci İsrail meseleyi içinden çıkılamaz bir noktaya getirmiştir. Bu sebeplerden dolayı dünya kamuoyuna sesimizi duyurmak, tepkimizi koymak için 9 Şubat Pazar günü saat 14. 00 da Sakarya kent meydanında düzenlenecek olan mitinge otobüs ile cumartesi akşam hareket edilecektir. Tüm Vakfıkebirli vatandaşlarımızı mitinge davet ediyorum. “Kudüs coğrafi bir mesele değil, İmami bir meseledir” dedi.