CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve yönetimi, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli’ye ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.



Vakfıkebir İYİ Parti İlçe Başkanlığı, kongre sonrası Millet İttifakı’nın buluşmasına ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz Haziran ayında kongresini yaparak mevcut başkan Alpaslan Beşli ve ekibiyle göreve devam yönünde seçimini yapan İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve ilçe yöneticileri ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Son derece keyifli bir ortamda gerçekleşen ziyaret programında her iki ilçe başkanı ve ilçe yöneticileri gerek yerel yönetimlerde gerekse ulusal konularda daha fazla diyalog ve işbirliğinin yararlı olacağını ifade ettiler.
“İLÇEMİZİN SORUNLARINI DİLE GETİRİP, ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Haziran ayında İYİ Parti Vakfıkebir ilçe başkanlığının 2. Olağan kongresinde yeniden Vakfıkebir İlçe Başkanı Seçilen Alpaslan Beşli ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar dilediler. Ziyarette, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli’ye ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyen CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, “Partinizin ikinci ilçe kongresinde yeniden İlçe başkanı seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulu üyelerinizi kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.  Muhalefet partileri olarak zor bir coğrafyada siyaset yapıp, şehrimizin ve ilçemizin sorunlarını dile getirip, çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. İYİ Parti teşkilatlarıyla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da birlikte uyumlu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
“ZİYARETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli CHP İlçe teşkilatının ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek, “İYİ Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da CHP teşkilatlarıyla uyumlu çalışmalarımızı ülkemiz ve milletimizin çıkarları noktasında devam ettireceğiz. Muhalefet partileri olarak şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını takip edip, gündeme taşımayı sürdüreceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.