CEMSAN-VEİTO A.Ş. yönetim kurulu, Koronavirüs salgınına alınan önlemler kapsamında Beşikdüzü Sanayisindeki fabrikasında 1 hafta üretime ara verildiğini duyurdu.



CEMSAN-VEİTO A.Ş. yönetim kurulu, çok sayıda işçinin çalıştığı Beşikdüzü Sanayi sitesindeki fabrikasında işçi sağlığını koruma ve koronavirise karşı önlem almak amacı ile üretimini 1 hafta durdurma kararı aldı.
CEMSAN-VEİTO A.Ş. yönetim kurulundan yapılan açıklamada; “Değerli çalışanlarımız, küresel bir salgın haline gelen Koronavirüs Avrupa ülkelerini ve ülkemizi tehdit eder hale gelmiştir. Bu salgının yayılımını önlemek için gereken tedbirleri almak hepimiz için gereklidir.  Bu doğrultuda çalışmalarımızın, ailelerinin sağlığını koruyabilmek ve salgının yayılmasını önleme çalışmalarına destek vermek amacı ile üretime bir hafta ara verilmiştir. Çalışanlarımızın bu süre içerisinde fabrikaya gelmesi beklenmemektedir. Bu üretim arasının amacına uygun olarak, devletimizin resmi kurumlarının almış olduğu kararlar çerçevesinde sosyal izolasyona ve hijyen kurallarına dikkat ederek geçirilmesi çok önemlidir. Bu doğrultuda çalışanlarımıza ve kamu oyuna saygıyla duyurulur.