Trabzon Büyükşehir Belediyespor, Çorum’da düzenlenen Kulüplerarası Küçük Erkekler Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda Ankara ODTÜ Spor Kulübü’nü mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

 Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Türkiye Hentbol Şampiyonası, 1-5 Nisan tarihleri arasında Çorum'da yapıldı. 15 takımın katılımı ile gerçekleşen şampiyonanın finali Tevfik Kış Spor Salonu'nda Trabzon Büyükşehir Belediyespor ile Ankara ODTÜ Spor Kulübü arasında oynandı. Rakiplerini bir bir eleyerek finale çıkan Büyükşehir Belediyespor, mücadelenin ilk yarısını da 2 sayı önde kapattı. Üst üste goller bulan Belediyespor, maçı 33-28 kazanarak Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

 BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyespor Kulübü İdari Menajeri Ahmet Kaynak, Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Antrenörlerimiz Seyfettin Uzun, Sinan Akçay ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Spor şehri Trabzon’da amatör spora ve salon sporlarına destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu başta olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül’e teşekkür ediyoruz” dedi.