Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Gülbahar Hatun Caddesi üzerinde erkeklere hitap eden Büyükliman Berber Salonu adı altında yeni bir işyeri açıldı.

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Gülbahar Hatun Caddesi üzerinde Ali Kasımfırtına tarafından erkeklere hitap eden Büyükliman Berber Salonu adı altında yeni bir işyeri açıldı. Lilya Organizasyon Ergül Garip tarafından organize edilen açılışa törenine Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, mahalle muhtarları ve ilçe esnafları katıldı.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam birer konuşma yaparak, yeni işyerinin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulunarak bereketli bol kazançlar temennisinde bulundular.
“ÖZÜME DÖNMEK İÇİN, MESLEĞİME GERİ DÖNDÜM”
Mesleğine geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ali Kasımfırtına, “12 yaşında çırak olarak başladığım mesleğimde 42 yıldır usta olarak hizmet vermekteyim. Bir süre ara verdiğim mesleğime, özüme geri dönmek için geri döndüm. Temiz, titiz, kaliteli malzeme kullanarak en iyi hizmeti vereceğim. Mesleğimi en iyi şekilde icra edeceğim. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran Başkanımız Muhammet Balta’ya, Esnaf Odası Başkanımız Kadem Sağlam’a, mahalle muhtarlarımız, esnaf arkadaşlarımıza ve sevenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.