Diyarbakır Önder İmam Hatipler Derneği himayesinde Anadolu İmam Hatip liseleri öğrencileri tarafından ilgi ve takdir ile karşılanan Eğitim Koçu Abdurrahman Bulut, "Başarı Motivasyonu" adlı seminerin ilkini Kayapınar Şehid Halid Gülser Fen ve sosyal bilimler proje Kız Anadolu Lisesinde veren hocamız, ardından sırasıyla Kayapınar Kız Anadolu fen ve sosyal bilimler proje İmam Hatip lisesi, Borsa İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip lisesi, TOBB Ferdi Yiğit Erkek fen ve sosyal proje Anadolu İmam Hatip lisesi, Bağlar Kız Anadolu İmam Hatip lisesi ile son olarak Yenişehir proje fen ve sosyal Kız Anadolu İmam Hatip lisesindeki seminer 3 gün sürdü.

Trabzon Vakfıkebir'den Nebiler ve Sahabeler diyarı Diyarbakir’e giden yapay zeka, bilişim teknolojileri ve kişisel gelişim hususlarında alanında uzman bir kişiliği ile beraber dünden bugüne çizgisini hiç bozmayan, mütevazi kişiliği, şahsiyetli duruşu ile örnek alınması gereken bir gönül eri, bir dava adamı olan Abdurrahman Bulut, birbirinden güzel seminer ve birebir sohbetlerle öğrencilerimizin kalbini fethetti. Anadolu İmam Hatip liseleri öğrencilerimiz nezdinde çok büyük ilgi ve takdir ile karşılandı.

İmam Hatip Okulları idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından büyük bir beğeni ile izlenen bu seminerler çok takdir topladı. Öğrencilerimizin akademik başarıları yanında İslami kişiliğin oluşmasında genç neslerin ıslah ihya irşad, kültür, edep ve ahlaki değerleri içeren mesajlar ile dolu bir seminer olması günümüz gençliğinin adeta can suyu mesafesinde idi.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Diyarbakır Önder İmam Hatipler Derneği’nden yapılan açıklamada; Nitelikli Eğitim, inanç, değer, kültür ve bilgi paylaşımı ancak bu kadar güzel harmanlanarak verilebilirdi. Sayın Abdurrahman BULUT Hocamız tam da bunu yaptı. Derneğimiz adına bu güzel ve müstefid olduğumuz güzel sunumlarından dolayı hocamıza ve hocamızın Refiiki, can dostum olan Mustafa Çakar'a da çok teşekkürlerimi sunuyoruz dediler.