Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürümüz Sadık Aydın’a Atatürk’e hakaret eden İmam hakkında cumhuriyet savcılığına yaptığı suç duyurusu ile ilgili bilgilendirmede bulunarak konu ile ilgili açıklamada bulundu.

“BAYRAĞIMIZ ÖZGÜRCE DALGALANIYORSA BUNU ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA BORÇLUYUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ziyaret sırasında konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bugün vatan dediğimiz bu topraklarda Selimiye’de, Sultan Ahmet’te, Ayasofya’da memleketimizin her yerinde ezan sesi duyuluyorsa, bağımsız özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, her yerde şanlı bayrağımız dalgalanıyorsa bunu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz dedi.”

BU SAPKIN ZİHNİYET NERDEN CESARET BULMAKTADIR?

Başkan Mehmet Keskin, Hal böyleyken, bazı kendini bilmez nankörler sürekli ve sistematik bir şekilde Atatürk’e küfür, hakaret etmektedir. Maalesef bu sapkın zihniyet bir yerlerden cesaret almaktadır. 5816 sayılı yasa bunun önlemini almıştır ama nedense savcılar harekete geçmemektedir.

Geçen gün yine kendini bilmez bir imam Ayasofya’da devletin en üst düzey yöneticilerinin huzurunda Atatürk’e lanet okudu. Hem de Cumhurbaşkanının önünde. Cumhurbaşkanının bir tepkisi var mı? Yok... Bu cahiller, nankörler, hainler bu vatanın birliğini, dirliğini bozarlar, bizim kardeşliğimize zarar verirler. Mustafa Demirkan denilen bu hain, nankör, kendini bilmez adamı nefretle ve şiddetle kınıyorum. Onu Türk Halkı’nın vicdanına havale ediyorum dedi.