Bayramlaşma törenine, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Zafer Ofluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, sivil toplum kuruluşu başkanları, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar. Bayramlaşma merasiminin ardından Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Vakfıkebir Devlet Hastanesindeki hastalara bayram ziyaretlerinde bulunuldu.

GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

“HEPİMİZİN TEMEL HEDEFİ İLÇEMİZE HİZMET ETMEKTİR”

Bayramlaşma töreninde ilk selamlama konuşmasını Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yaptı. Başkan Balta; “Bayramlar kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin pekiştiği önemli günlerimizdir. Belediye meclisimizde dört tane siyasi partimizin temsilcileri var. Hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Her ne kadar siyasi anlamda düşüncelerimiz farklı olsa da özünde hepimizin temel hedefi ilçemize hizmet etmektir. Hepimizin ortak hedefi ilçemizin hak ettiği ve layık olduğu yere gelebilmesidir. İlçemizdeki Kamu yatırımları noktasında ilçemizin öz evladı Sayın Komisyon Başkanımız Muhammet Bey’in desteğini çok gördük ve bundan sonrada inşallah görmeye de devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve siz değerli milletvekillerimizin desteğini her zaman arkamızda hissettik ve bundan sonrada hissetmeye devam edeceğiz. İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerin Ankara da önemli kademelerde görev almaları bizlerinde elini güçlendiriyor. Bu anlamda Sayın TBMM Çevre Komisyon Başkanımız ve Milletvekilimiz Muhammet Balta Bey’e bizlerden desteğini esirgemeyen Bakanlarımıza ve Trabzon Milletvekillerimize ilçem adına teşekkür ediyorum. Vekillik süresi sona eren ilçemizin öz evladı değerli büyüğümüz Sayın Muhammet Bey’e ilçemize, bölgemize ve ülkemize kazandırdığı yatırımlar ve hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm ilçe halkımızın ve katılımcıların bayramını kutluyorum dedi.”

“BİRLİK VE BERABERLİKLERDEN MUTLU OLUYORUZ”

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise; “Bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, mutluluğun paylaşıldığı, üzüntünün, kederin, dargınlıkların giderildiği müstesna günlerdir. Bu günleri fırsat bilip, özelikle kabir ziyaretlerini ve büyüklerimizin ziyaretlerini imal etmeden gerçekleştirmeliyiz. Bizler kaymakamlık olarak şu birlik ve beraberliği bütün programlarda görmek istiyoruz. Bu birlik ve beraberliklerden mutlu oluyoruz. Bütün siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Vakfıkebir ilçemiz için bir araya gelmek hepimizi mutlu ediyor. Mevlana Hazretleri bir sözünde şöyle diyor. “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır” diyor. Bu hazirun’un Vakfıkebir’in büyümesi, gelişmesi için aynı duyguyu paylaştığını düşünüyorum. Dolayısı ile o yüzden hep birlikte buradasınız. Hepinize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta Bey’e ilçemize ve ülkemize kazandırdığı ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum dedi.”

“BU MEMLEKETE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada; “Hayatım boyunca hiçbir zaman ben demedim. Ben şunu yaptım bunu yaptım demedim. Komandara’dan kalktım okudum mühendis oldum, siyasete atıldım. Devletimizi, milletimizi her alanda temsil etme imkanımız oldu. Allah’a şükürler olsun 30 yıllık siyasi hayatımda onurumla karışışınızdayım. Alnım açık başım dik bir şekilde karşınızdayım. Vicdanım çok rahat. 14 Mayıs’ta görevimiz bitecek ama ömrümüz boyunda devletimize hizmet edeceğiz. Bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğim. Mutlulukla yeni milletvekili arkadaşlarıma bayrağı devredeceğim. Hizmetler bitmez. Her türlü görev verildi, hiçbir görevde kaçmadım. Devletimizin malını namusum gibi korudum. Bu kardeşiniz buradan nasıl gitmişse öyle karşınızdadır. Bu kardeşiniz Trabzon’da, Ankara’da ve 81 vilayette iz bırakmıştır. Sadece Trabzon’daki insanlarımızın değil ülkemizin her tarafındaki hemşerilerimizin milletvekili oldum. Bürokraside her kapı bize sonuna kadar açıktır. Bu can bedende olduğu sürece her zaman Muhammet Balta evladınız sizlerin yanındadır. Siyasi hayatım boyunca yapılacak işe yapılır, olmayacak işe de olmaz dedim. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum. Olumsuz söylemlerde bulunanlara da helal ediyorum. Verilen destekleri hiçbir zaman unutamam. Siyasi ayrılıklarımız olan değerli hemşerilerim bile kendi siyasi partisini bir kenara bırakarak bana destek verdi. Bu desteklerle Trabzon gibi bir şehirde 3 dönem milletvekili olma onuruna ulaştım. Destek veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Ben yine memleketim ve halkımız için hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelindeki bayramlaşmanın ardından sırası ile Hastane, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.