Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ve beraberindeki yöneticiler, İlçe Başkanı Baltürk ve eski parti yöneticilerini ziyaret ettiler.

Bir süre önce Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanarak ilçedeki çalışma faaliyetlerine ara vermeden başlayan Başkan Havva Yayla ve beraberindeki yöneticiler, İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, Eski İlçe Başkanı Mustafa Eyüboğlu ve MHP’nin önemli simalarından eski parti yönetim kurulu üyesi Zekeriya Kandemir’i işyerlerinde ziyaret ettiler.

“HEP BERABER ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla nezaket ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.  Başkan Yayla; Mart 2021 tarihi itibariyle Genel Başkanımızın istekleri doğrultusunda görevi devraldım. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Bu iş ekip işidir. Sadece ben ile bu iş olmaz, biz ile olur. Sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda sizlerin tecrübelerinden faydalanarak ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisinin başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize sizlerden alacağım güç ve halkımızın teveccühü ile ulaşacağız. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz dedi.”

MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla; “Her zaman Milliyetçi Hareket Partili olmam ve Ülkücü hareketin içerisinde bulunmamdan dolayı iftihar ettim. Kadınların toplumda ki yerlerinin daha refah bir düzeye ulaşabilmesi için Vakfıkebir de kadınlarımızın haklarını daha iyi savunabilmek için bu görevi bizlere layık gören başta bilge liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendiye, Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir hanımefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir ilçe Başkanı Sayın Orhan Burhan Baltürk Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan Yayla; “Bizleri bu göreve layık gören insanları mahcup etmeyeceğimizin bilinmesini isterken çok çalışacağımızın ve gayret göstereceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareketin Kadınları olarak bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, samimiyet, sadakat ve vefa ile cennet ilçemiz Vakfıkebir için çalışacağız ifadelerini kullandı.”

BU DAVA BEN DAVASI DEĞİL, BİZ DAVASIDIR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve Eskİ Başkan Mustafa Eyüboğlu, Eski yöneticilerden Zekeriya Kandemir, kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ve beraberindeki yöneticilere görevlerinde ve çalışmalarında başarılar dileyerek desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, “MHP’li kadınlar ile bundan sonra yapacağımız projeleri ve ilerleyeceğimiz yolu birlikte belirleyeceğiz. Hep beraber Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

 MHP Vakfıkebir Eski İlçe Başkanı Mustafa Eyüboğlu, “Havva Hanımı Canı gönülden kutluyor ve hayırlı olsun diyorum. Bu nazik ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın çok özverili olduğunu biliyoruz. Başkanımızın kurduğu cümlelere katılıyorum. Bu dava ben davası değil biz davasıdır. Hepimiz el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman başkanımızın yanındayız. Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli Bey ile birlikte Milliyetçi Hareket Partimizin başarılı olabilmesi için hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte daha güzel günlerin olacağına inancım tam” şeklinde konuştu. 

MHP Eski İlçe Yönetim Kurulu üyesi Zekeriya Kandemir ise, “Kadın Kolları Başkanımızın önderliğinde çok güzel işlere adım atacağımızdan hiçbir kuşkum yok.  Hep birlikte çok yol alacağız. Bu nazik ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Başkanımız Havva Hanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diliyorum ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bey’in ve Milliyetçi Hareket Partimizin yanındayız. Kadın Kollarımıza da her türlü desteği vererek onların yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.