Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir ilçe Başkanı Sadettin Çiçek, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin, il yönetim kurulu üyeleri Hasan Birinci ve Kamil Çolak ile basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiler. Vakfıkebir Çınar Altı Restaurant da kahvaltıda basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Başkan Çiçek açıklamalarda bulundu. Çiçek 2,5 yıllık görev süremizin sonunda genel merkezimiz ve il başkanımızın tensipleri ile tekrar ilçe başkanlığı görevine alarak ikinci olağan kongremizi teşkilatımızla beraber gerçekleştirdiklerini söyledi.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

“SİYASET ÖTESİ, GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYORUZ”

Çiçek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; Sahada çalışacak genç bir yönetim oluşturmaya gayret ettik yeniden refah partisi olarak donanımlı kadrolarımız ile Türkiye'yi yönetmeye hazırız, genel merkez kongremiz ile birlikte genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’nın yaptığı konuşmada seçim standını vermiş oldu. Biz de ilçedeki çalışmalarımıza yarın seçim olacakmış gibi başladık.

“BİZİM İÇİN İLK ÖNCELİK ÜLKE İNSANIMIZIN REFAH’IDIR”

Yeniden Refah Partimiz milli görüş tabanı tarafından küllerinden doğuyor. Yeniden Refah Partisi olarak bir siyasetten daha ötesi, Gönül köprüleri kuruyoruz. İnsanlar partimize oy verebilecek bir siyasi partiden ziyade merhum Necmettin Erbakan hocamızın emaneti olan dava olarak görüp yaklaşıyorlar. Bizler ülkede temiz siyaset yapmak istiyoruz gerek yerel gerek genel siyasi platformlarda ülkemiz ya da bölgemiz adına yapılan güzel işleri ayakta alkışlıyoruz. Çünkü biz ülke sevdası ile yola çıkan insanlarız. Ülkemizin ve milletimizin refahı huzuru kalkınması için yeri gelir TOGG fabrikasında bir cıvatada biz sıkmaya gayret ederken yeri geldiğinde bu araçların ülke insanına daha fazla ulaşması adına en ağır eleştirileri çözümleriyle beraber ortaya koyarız. Bizim için ilk öncelik ülke insanımızın REFAH’ıdır.

“TRABZON GENELİ 30 OTOBÜS VAKFIKEBİR OLARAK 2 OTOBÜS KONGREYE KATILIM SAĞLADIK”

Yeniden Refah Partimiz genel merkez kongresi ile ülke gündeminde yerini aldı. Ülke genelinde her ilden on binlerce araç Ankara’ya akın etti. Salona sığmadık genel başkanımız Dr.  Fatih Erbakan hem salonda hem salon dışında konuşmalarını yapmak zorunda kaldı. Burada gözden kaçmaması gereken önemli bir detay var. Tüm Türkiye’deki her ilçe gibi biz de il başkanlığımız ile beraber Trabzon geneli 30 otobüs Vakfıkebir olarak 2 otobüs kongreye katılım sağladık. Teşkilatlarımızın özverili çalışmaları maddi ve manevi desteği ile Ankara’da izdihamı yaşadık. Rahmetli Erbakan hocamızdan sonra ilk kez böyle bir manevi heyecana şahit olduk.

“SOKAKTA VATANDAŞLAR HALA REFAHYOL HÜKÜMETİNİ KONUŞUYOR”

İlçe teşkilatı olarak hemen her fırsatta sokağa iniyoruz. Öncelikli amacımız öyle seçim çalışması ya da üye çalışması değil, biz insanlar ile iç içe olmayı seviyoruz ve davamızı insanlara anlatıyoruz o zaman çok daha iyi anlıyorlar. Sohbetlerimiz sonrası üye olmak isteyenler oluyor memnuniyet duyarak kayıt yapıyoruz, biliyoruz ki bu insanlar bir beklenti içerisine girmeden gönül rızası ile bizimle beraber. Geçtiğimiz hafta Pazar yeri esnafını ziyaret ettik dertlerini dinledik. Çay ocağı ziyaretleri yapıyoruz eskiden çay ocaklarında insanların en çok konuştuğu konular başında siyasi konular geliyordu ama geldiğimiz noktada insanlar geçim derdine düşmüş, ciddi ekonomik sıkıntılar var, kiralarını ödeyemeyen esnaflarımız, evine kumanya alamayan insanlarımız var, evet asgari ücretle iyileştirmeler yapılıyor, memur maaşları yükseltiliyor ama pahalılık aynı oranda yukarı doğru çıkıyor, sokakta vatandaşlar hala bir yıl süren refah yol hükümetini konuşuyor. Biz yeniden Refah Partisi olarak merhum Erbakan hocamızın çizgisinde ilerliyoruz ve inanıyoruz ki bizim içerisinde olduğumuz iktidar enflasyonu hem de ülkemizin içerisinde bulunduğu zor durumu başarıyla bertaraf edecektir.

“YIKMAK İÇİN DEĞİL İMAR İÇİN BİZ VARIZ”

Bizim lügatimizde kim nefret haset düşmanlık ve husumete yer yoktur. Yıkmak için değil imar için biz varız. Yaptıklarımızı şan şöhret İkbal için değil Allah'ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Davamızın hayranı değil bağlısı olmalıyız. Az topluluğun kıymetini bilelim, zamanı gelince nice az topluluklar çok topluluklara üstün gelmiştir. Yeni dönemin milli görüşün ikinci 40 yıldaki yeniden şahlanışına vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum.