Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, kısa bir süre önce ilçe kongresi yaparak Mehmet Keskin başkanlığında oluşturulan Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.



Ziyaret sırasında konuşan Başkan Ramis Uzun, “Çok güzel bir kongre yaptınız. İlimize, ilçemize hayırlı olsun. Mehmet Başkan mükemmel bir ekip oluşturdu. Kongrede gördüğüm ortam beni çok duygulandırdı.  Daha önceki dönemlerde görev yapan arkadaşlarımızı onure ettiniz. Bu çok güzel bir tabloydu. Buna hepimizin ihtiyacı var. Bu birliktelikten son derece mutlu oldum. Akçaabat ilçemizde de çok güzel bir kongre yapıldı. Bu kongreler partimize moral oldu. İktidara doğru yelken açmaya başladık. Biz aynı davanın insanlarıyız. Kol kola yürümemiz lazım. Başka çaremiz de yok. Türkiye’de esen bir rüzgar var.  31 Mart gecesi ülkemizde yeni, ufuklar açıldı. Millet ittifakı olarak çok farklı sorumluluklar üstlendik. Türkiye’nin önemli belediyelerinin CHP’li olması ayrı bir heyecan oluşturdu. Beşikdüzü Belediyesini çok kötü bir tablo ile aldık. Gece gündüz çalışarak belediyeyi çok farklı noktalara getirdik. Sorumluluğumuz büyük. Başarmaktan başka çaremiz yok. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ise, “Sayın Başkanımızın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Güzel sözleri için ve ziyareti için teşekkür ediyor, Beşikdüzü İlçemize hizmet yolunda kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.