Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sezai Karakoç anısına Türkiye genelinde gençlik merkezleri arasında düzenlediği gençler arası şiir okuma yarışması “Bir Şiir Bir Nefes” İl Finalleri Trabzon’da yapıldı.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezini Gençler Arası Şiir Okuma İl Birinciliği Yarışmasında 18-25 yaş kızlar kategorisinde temsil eden Gökçenur Şahin il birincisi olarak Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi adına Samsun’da yapılacak olan bölge yarışmasında Trabzon’u temsil edecek. Ayrıca gençler arası şiir okuma il birinciliği yarışmasında Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi adına 18-25 yaş erkekler kategorisinde temsil eden Enes Taş İl 3. sü olma başarısı gösterdi.

“VAKFIKEBİR’Lİ GENÇLER BAŞARILI”

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye geneli yapılan ‘Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması'na Vakfıkebir'de gençlerin fazla ilgi göstermesinden mutlu olduğunu belirterek, "Milli duygularımızı ve kültürümüzü en iyi şekilde anlatan Türk müziği, tiyatro ve şiirin yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren ve yarışmaya katılma cesareti göstere bütün gençlerimizi tebrik ediyorum. Vakfıkebir ilçemizden il birincisi ve il üçüncüsünün çıkması ayrıca bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Vakfıkebir’in ve ilçedeki gençlerimizin ne kadar başarılı olduğunu ortaya koymuştur. Gençlerimizi canı gönülden kutluyor, İlimizi bölge yarışmalarında temsil edecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.