Trabzon’daki görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler.

Trabzon’daki görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Büyükliman Bölgesinde yayın hayatına devam eden Büyükliman Postası Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler. Yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayan BİK Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, “Ben bu görevi severek ve isteyerek yapıyorum. Sizlerin bizlerden beklentileriniz ve ne gibi sorunlarınızın olduğunu bilmek istiyorum. Bu doğrultuda var olan sorunları yetkililerimize ileterek, giderilmesi için ne gerekiyorsa yapmalıyız” dedi. Yerel basının önemine dikkat çeken Nuhoğlu, gazete çalışanları ile bir araya gelerek gazete basımı, tasarımı ve haber içerikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükliman Postası Gazetesi Yazı işleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, “43 yıldır ilçemize ve büyükliman bölgesine gazete ve matbaa sektöründe hizmet veriyoruz. Babam merhum Ekrem Kamburoğlu’nun 1978 yılında başladığı gazetecilik ve matbaacılık sektöründeki faaliyetleri sırası ile Vakfıkebir Postası, Hürses ve Büyükliman Postası Gazetesi olarak devam etti. Bizde babamızdan almış olduğumuz bayrağı en iyi şekilde temsil etmek amacı ile doğru, dürüst, ilkeli, tarafsız ve ahlaklı habercilik anlayışı ile yayın hayatımıza devam ediyoruz. Babamdan 2004 yılında devraldığım Büyükliman Postası Gazetesini bütün ekonomik zorluklara rağmen her hafta okuyucularımızla buluşturmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Her geçen gün gazetemizi güzelleştirmek için emek veriyoruz. Daha iyi yayıncılık yapmak için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. Devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Kamburoğlu, yerel basın kuruluşlarının bir takım sıkıntılarının olduğunu, bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.