BGC Başkanı Aydın Gelleci, Başkan Genç’e plaketini Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuz Mahallesi’ne ziyareti sırasında takdim etti.

BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ

Burada bir konuşma yapan Aydın Gelleci, “Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da açtığı müzelerle tarih yazıyor. Basın sektörüne de önemli desteklerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde 10 Ocak’ta Trabzon’da bir ilke imza atarak Basın Tarihi Müzesinin şehrimize ve bölgemize kazandırdı. Kendisine Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti adına teşekkür ediyor ve bu plaketi takdim ediyoruz. Bu plaketi aslında 10 Ocak’ta düzenlediğimiz Büyükliman Buluşmaları etkinliğinde takdim edecektik ancak Başkanımız rahatsızlığından dolayı katılamamıştı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Ahmet Metin Genç, Basın Tarihi Müzesi’nin seçim taahhütleri arasında yer aldığını belirterek, “Trabzon basını diğer Anadolu şehirlerinden hep bir adım öndedir. Biz de bunun bilincindeyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da basınımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı plaket için Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti yönetimine, üyelerine ve başkanı çok değerli kardeşim Aydın Gelleci’ye teşekkür ediyorum.” dedi.