Vakfıkebirli Hemşehrimiz 26 yıllık eğitim çınarı Ömer Baştan, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanarak görevine başladı. Göreve başladığı 1996 yılından itibaren Kocaeli ilinde eğitimci ve idareci olarak çeşitli okullarda görev yapan 26 yıllık eğitimci Ömer Baştan, Beşikdüzü İlçesinde 4 yıldır sürdürmekte olduğu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı. 

"VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAHALLE SEÇİM SONUÇLARI" "VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAHALLE SEÇİM SONUÇLARI"

BAŞTAN KİMDİR?

1973 yılında Vakfıkebir İlçesi Ballı Mahallesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Vakfıkebir ilçesinde tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesini 1996 yılında tamamladı. Aynı yıl Kocaeli ilinde öğretmen olarak göreve başladı. 2004 yılından itibaren değişik okullarda yöneticilik yaptıktan sonra 2018 yılında Trabzon İli Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 2022 yılı Ağustos ayı itibariyle Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanarak görevine başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Çalıştığı 26 yıllık süre içerisinde başarı çalışmalara imza atan ve görevinde disiplinli ve çalışkan bir yapıya sahip olan Ömer Baştan geçtiğimiz hafta yeni görevine başladı. Ömer Baştan’ı kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

“BİLGİMİZİ, BECERİMİZİ, DENEYİMLERİMİZİ BU YÖNDE AKTARACAĞIM”

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Ömer Baştan yaptığı açıklamada, "Doğup büyüdüğüm, havasını teneffüs etmekten son derece mutluluk duyduğum Vakfıkebir ilçemde görev yapmaktan çok mutluyum ve onurluyum. İnşallah bu süreçte eğitim öğretimde aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için elimizden gelen her türlü gayreti ve çabayı sarf edeceğim. Bilgimizi, becerilerimizi, deneyimlerimizi bu yönde aktaracağım. İnşallah çok daha güzel işlere Milli Eğitim Müdürümüzle, eğitim camiamızla, öğretmenlerimizle ve bizim geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte imza atacağıma inanıyorum dedi. Eğitim camiası olarak birlik ve beraberlik içerisinde eğitim kalitesini yükseltmek için çalışacaklarını belirten Baştan, "Bu ağır ve onurlu görevi ifa ederken, önyargılardan uzak, yeniliklere açık, katılımcı, istişareyi, sevgi, saygı ve hoşgörüyü önde tutan bir anlayış içerisinde bulunacağım. Eğitimdeki öncelikli hedefimiz toplumun bütün kesimlerini kucaklamaktır. Eğitime yapılan yatırımın, hem uzun vadeli, hem de bir ülke ve millet için en mühim yatırım olduğunun bilincindeyiz. İlçemizin daha ileri bir noktaya taşınabilmesi, eğitimde kalitenin daha üst seviyelere yükseltilebilmesi için elimizden gelen her şeyi ortaya koymalıyız diyerek sözlerini tamamladı."