Bir süre önce gerçekleşen Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri sonrası güven tazeleyen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Kadem Sağlam’a ilçedeki iletişim sektörü esnaflarından tebrik ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti.

"23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK" "23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADIK"

“BAŞKANIMIZI KUTLUYOR TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan iletişim sektörü esnafları; “Vakfıkebir de iletişim sektörü esnafları olarak yeniden Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanlığına seçilen Sayın Kadem Sağlam Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hayırlı olsun ziyaretinde Başkanımız Kadem Bey’e geçmişte bize olan desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Yeni dönemde de bizlerin yanında olacağından hiç kuşkumuzun olmadığını dile getirerek yeni yönetimine ve kendilerine başarı dileklerinde bulunduk. Esnaflarımızın bu sıkışık durumunda bütün odaların bir araya gelerek esnafların bağ-kuru, sigortası, eleman giderleri, kiralar, elektrikler, vergiler gibi konularda bizlere nasıl destek olabilirsiniz yada devletimiz nasıl destek olabilir noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İşte bu konularda küçük esnafların korunabilmesi ve ayakta kalabilmesi için tüm odalar olarak bir araya gelinerek gerekli mercilere gerekli yazışmaların yapılması veya şifahen söylenmesi noktasında kendilerinden talepte bulunduk. Zaten Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Kadem Bey her ortamda ve her mercide bu sorunlarımızı dile getirmekte ve bizleri korumaktadır. Bilhassa küçük esnaflarımızın rahat bir nefes alabilmesi ve ayakta kalabilmesi için yeni projeler üretmelerini talep ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Başkanımız Sayın Kadem Sağlam Bey’e özellikle teşekkür ediyoruz. Sıcakkanlı ilgileri bizleri son derece mutlu etmiştir. Ayrıca bizlere verdiği iftar sözü de son derece memnuniyet verici olmuştur. Vakfıkebir de iletişim sektöründeki esnaflarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da gösterme fırsatı bulduk. Vakfıkebir de iletişim sektörü hızlı bir şekilde artmaktadır. Bu sıkıntılı süreç de yatırım yapma cesareti gösteren arkadaşlarımız var. Kendilerini kutlamak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kadem Sağlam Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini yeniden kutluyor, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de yine başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ediyoruz. Allah kendilerini utandırmasın dediler.

“BU BİRLİKTELİĞİNİZ ÖRNEK ALINMALI”

Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisi ve yönetimine bu görevi layık gören ve kongreye katılım sağlayan tüm esnaflara teşekkür etti. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi, yeni dönemde de en büyük çabayı esnaflarımız için vereceklerini dile getiren Başkan sağlam, eşit hizmet anlayışı ile hiçbir esnafı mağdur etmeme gayreti içinde olacaklarını söyledi. Başkan Sağlam, Bundan sonraki mücadelemiz dışarıda daha birleştirici daha bütünleştirici olmaktır. Zaten bahsettik biz bize yeteriz kampanyası işte bu bölgedeki Vakfıkebir sınırları içerisindeki tüm esnaf ve sanatkarımız ve tacirlerimizle beraber ortak bir çalışma düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bunu da gerçekleştireceğiz. İşte iletişim sektöründeki esnaflarımız bir araya gelebiliyorsa diğer sektörlerdeki esnaflarımızı da bir araya getirerek bir güç oluşturacağız. İşte bu birliktelik örnek olmalı ve yapacağımız çalışmalarda bize ışık olacaktır. Sağlam, Tüm esnaflara el uzatarak birlik ve beraberliğin ön planda tutulacağı yeni dönemin hayırlar getirmesini diledi.”