TEŞEKKÜRLER; TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Milletvekili

 İl Genel Meclisi Üyesi, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Başkanı, Bakan Yardımcısı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekilimiz olarak ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet eden değerli abim; Muhammet Balta’ya yaptığı özverili çalışmalar, belediye hizmetlerimizde, Vakfıkebir’imize gelen çok sayıda kamu yatırımlarında bizlere verdiği destekler ve bütün hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.

 Ülkemize ve milletimize olan sevdası, Davamızın ve Partimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığı ve sevgisi ile her yaptığı görevi alnının akıyla tamamlayan Sayın Milletvekilimizin bundan sonrada ülkemize yapacağı değerli hizmetlerinin devam edeceğine olan inancım tamdır. Rabbim daima yolunu, bahtını açık eylesin.

TEŞEKKÜRLER;

 Görevlerinin hakkını sonuna kadar vererek bizleri en güzel şekilde temsil eden, Ülkemize ve İlimize hizmet için büyük bir özveriyle çalışan değerli Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Bahar Ayvazoğlu’na ve Sayın Salih Cora’ya hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Muhammet BALTA

"GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA" "GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA"

Vakfıkebir Belediye Başkanı