Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, 17 Aralık 2019 Salı günü yapılacak olan ilçe Kongresi öncesi açıklamada bulundu.



CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin yaptığı açıklamada; Partimizde kongre süreci başladı. İlçe kongrelerimizi, il kongrelerimizi ve büyük kurultayımızı yapacağız.
Başkan Keskin, 17 yıllık AKP iktidarının ülkemizde yarattığı her alandaki tahribatı ve toplumsal ayrıştırmaları dikkate aldığımızda CHP’nin önümüzdeki kongre süreci çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü seçilecek olan yeni CHP yönetimleri ülkede birlik ve beraberliği sağlayacak, aynı zamanda CHP’yi iktidara taşıyacaklar.  Vakfıkebir CHP ilçe örgütü olarak inancımız odur ki; Partimiz açısından başarının reçetesi “Birlik ve dayanışmadır.” Ülkemiz açısından da kurtuluş reçetesi “Ulusal birlik ve dayanışma”dır.
İlçe kongremizi bu düşünce etrafında yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Bütün partilerimizin ortak görüşü, böylesine hassas bir dönemde benim başkanlığımda devam edilmesidir. Yönetim kurulumuz konusunda da yine herkesin görüşleri alınarak ilçemiz için en iyi yönetimi oluşturma konusundaki çalışmalarımızı tamamladık. Vakfıkebir’de çok güzel bir liste ile, el ele, yürek yüreğe vererek 17 Aralık 2019 Salı günü saat 13.00’de Ramada Otel’de ilçe kongremizi yapacağız.
Bütün halkımızı hiçbir siyasi ayırım yapmadan kongremize davet ediyor, sevgi ve saygı ile kucaklıyorum dedi.