Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Durmuş, Vakfıkebir ilçe Başkanı Sadettin Çiçek, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vakfıkebir’de esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Durmuş, Vakfıkebir ilçe Başkanı Sadettin Çiçek, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vakfıkebir’de esnaf ziyareti gerçekleştirerek, esnafların yaşadıkları sıkıntıları dinlediler.

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Saadettin Çiçek yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Mustafa Durmuş’un katılımı ile İlçedeki Esnafımızın sıkıntıları ve düşünceleri hakkında dertleştik. Partimizin geleceğe dair projeleri ve çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Bazı esnaflarımız pandemi ve ekonomik sebeplerden dolayı sıkıntılı olduklarını ve gerekli desteklerin tam alamadıklarını, ümitsiz olduklarını gördük. Bizde esnaf kardeşlerimizle milli ve maddi kalkınmanın sağlanabilmesinin çalışmalarını ve projelerimizi kendileri ile paylaştık dedi.”

Başkan Çiçek, “Üzerimizdeki sorumluluğun bilinci ile seçim zamanı değil geçim zamanındada esnafımızla hasbıhal olduk. Ziyaretlerimize katılan Genel Merkez Engelliler Birim Başkanı Cengiz Erduran, İl Başkanımız Mustafa Durmuş, İl Sorumlusu Emin Mensur, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Adalet ve Liyakat yeniden tesis edilerek, Adil Paylaşım mutlaka sağlanacaktır dedi.”