MHP Vakfıkebir İlçe teşkilatının esnaf ziyaretleri ilçe esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı. İlçe Başkanı Baltürk ve teşkilatının seçim dönemi dışında ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten ilçe esnafları, Başkan Orhan Burhan Baltürk ve teşkilatına teşekkür ettiler. Esnaf ziyaretine MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk’ün yanı sıra Vakfıkebir Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Bülbül, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldılar. 

Esnafının yanında duran ve her an çözüm odaklı ziyaretlerini sürdüren MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk durmak bilmiyor. Baltürk başkanlığında esnaf ziyaretlerini sürdüren MHP ilçe teşkilatı sorunları çözmek için de girişimlerini sürdürüyorlar. Çalışkan teşkilatı ve durmak bilmeyen enerjisiyle her an Vakfıkebir esnafının yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk soluksuz ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri ilçe teşkilatıyla koordineli çalışarak partisini zirveye taşıyan MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk son olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe esnaflarını ziyaret ederek hem sıkıntılarını dinledi. Hemde üzerinde üç hilal olan maske ve dezenfektan kolonyalarını takdim ettiler.

“ESNAFIMIZ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR”

Çalışkan teşkilatı ve durmak bilmeyen enerjisiyle her an Vakfıkebir esnafının yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk soluksuz ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri ilçe teşkilatıyla koordineli çalışarak partisini zirveye doğru taşıyan MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk son olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. İlçe yöneticileri ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Baltürk, “Esnafımızın bu zor döneminde yanlarında olup ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde büyük zorluklar yaşayan esnaflarımız için gerekli adımlar devlet yetkililerimiz tarafından atılıyor. Biz her daim olduğu gibi bu süreçte de esnafımızın yanındayız. Söz konusu sorunlarını dinleyip gerekli mercilere iletmeye devam edeceğiz” dedi. Esnaf ile sohbet eden Başkan Baltürk, pandemi önlemlerine uyulması konusunda da hatırlatmalarda bulundu. Esnaftan mesafe, maske ve temizlik konusunda daha hassas davranmalarını istedi. Taleplerini dinleyip, işlerinde helalinden bol kazanç diledi.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

MHP olarak her zaman, yerel ve küçük esnafları önemsediklerini belirten MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, halkımızın da yerel esnaflardan alışveriş yaparak destek olmasını istedi. Başkan Baltürk; “Yerel esnaflarımızın her zaman hizmetkârıyız. Sadece ilçe merkezinde değil, mahallelerimizde de ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Vakfıkebir ilçemizin tümündeki esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. İlçe Başkanlığı olarak devlet ve hükümet nezrinde üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.” diye konuştu. Başkan Baltürk, ekonominin güçlenmesi için teşkilat olarak yerele önem ermeye devam edeceklerini söyledi.

“ESNAFIMIZ MÜSTERİH OLSUN”

Ziyaretler kapsamında yerel esnafın sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Bltürk, “Bu zor süreç elbette geçecektir ve hayat normale dönecektir. Bunun için atılan adımların her zaman arkasında olacağız ve sorunları daha iyi nasıl çözebiliriz diye esnaf kardeşlerimizle temas halinde olmayı sürdüreceğiz. Biz üzerimize düşen görevi layığıyla yerine getirmek zorundayız. Bu kapsamda esnaflarımızın sorunlarını not ederek gerekli noktalara çözülmesi için iletiyoruz. Esnaf kardeşlerimizin sorunların çözülmesi hususunda müsterih olmalarını istiyoruz. Devletimizin bütün imkanları bu süreçte milletimizin hizmetinde olmuştur ve olacaktır” ifadelerine yer verdi.